Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Волела бих да буде.
Ма дај, научи га ћале романтици молим те.
a dobro tatino..i ja sam tad bio kurčevit...možda on nije tako ni mislio, hteo da me zaplaši, al meni malo falilo...ne zameram mu ja to...te dve godine su mi baš značile, naučio sam svašta da kuvam, da uključim mašinu, da opeglam...imalo je to svojih prednosti...:))
a svoje dete bi podržao uvek...
Hahahah mene više ni francuski pesnik ne može da nauči romantici.Jednostavno takav sam.
ma zna on tatino, nego se folira...:)
Hahahaha idi begaj,ono veče sam bio malo ušikan,inače JOK.
Тата, што се тога тиче имаш велики плис од мене.
Елек, мислим да знам који је твој проблем. Треба да нађеш девојку, и то неку у коју ћеш бити заљубљен скроз...али скроз.
ma tatino on je već zaljubljen u tebe nego se folira...njemu pričali da tako treba...:))
Ma jes da sam zagoreo,ali opet da se zaljubim preko monitora?Ne ide to kod mene baš tako.
Јој тата, немој да га плашиш, таман кад му неко каже истину он се повуче, више није исти ни у соби 23, не знам шта ћу с' њим. :))
šta kenjaš bre elek...neki moj poznanik tako oženio indijanku pravu, iz amerike...ekstra riba, ekstra domaćica..preko neta...
Češkaj me po leđima :D
Хахахах Елек, важи :)
Ма не може преко нета, морамо да се упознамо, нет је само степеник. ;)
Ma da i pere sudove preko neta :D
odoh ja dečice da ne smetam..laku noć...ljubac i pozdrav...:)
Ћаос тата, али ти никад не сметаш :*
Pozdrav za profu.Mislim da ću i ja uskoro na počinak.
Елек, не остављај ме још :)
Samo da kažem da sam ispalio za sladoled ovaj put... poče ovo Svetsko prvenstvo :((
Hahahaha peđa ostao zbog piva u BG-u.Nema veze,taman ću ja da završim sa faksom do kraja SP-a :D
Što je najgore, nisam ostao u BG-u, bio sam kući... čak i do KG-a, ali je to bilo uveče :)