Спе®мерска екипа 5

1. Ma ne,mislio sam nešto oko kabliranja ili u nekoj omladinskoj.

2. tatino svaka čast...respect...

3. Хахахах тата :) морала сам рано да почнем, морам да научим да се борим за своје парче леба на време...мада имам пара, мсм родитељи ми дају пуно али никад није на одмет...кад си ти почео?

Па Елек, кул :)

4. Ma gde kul,prošli put sam radio u Padinskoj skeli!

5. Немој да се жалиш...шта ти фали, малад си..можеш све ти да радиш само ако хоћеш...

6. Alo,to je ludara u padinjaku?!

7. Па покушавам да те ућуткам мали :) и ово није шиштање него само...нзм као кад успављујеш бебу тако шшш :)

8. Хахахахах ма јеси :)

9. ja tatino odkad sam shvatio da tako mora...ali moj matori nije to odobravao...u fazonu "jel ti mi ne dajemo dovoljno"...zato me u 20-toj izbacio iz kuće...ja otišao za Švabiju sa ortakom po neku robu i samo kevi rek'o..kad sam se vratio on kaže vrata su tamo... posle dve godine vratio se kući zbog keve..

gde si elek...:)

10. Па не знам, у сваком случају глупост је урадио твој отац али добро...
    Мени је ћале приватник, држи агенцију, и то јаку, стварно нисма имала потребе, али сам хтела, и они нису смели ништа да ми кажу, само су се сложили и сад ме ћале понекад саветује шта и како...би ли ти пустио (праву) ћеру на тако нешто?

11. Evo me,gledam kako mi je lepo kad ništa ne radim :D

12. moj?...jeste..bio...sad ga sjebo alkohol skroz...al je legenda, za kafanu majka...koliko puta vidi mene s ortacima ranije u kafani i sve plati, i klopu i piće...nikad nije rek'o "šta tu tražiš" samo popije piće, naruči nama klopu, piće, plati sve i ode..

13. Па то је за риспект... али опет неке друге ствари...

14. Čičina defka druga najomiljenija danas,još koji plus i defka dana.

Izem ti romantiku,kad sam imao pogrešen uzore u životu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.