Живим под вентилатором. :)
Добро,ми смо синоћ имали матурско вече,падала је киша и после је још дувао ветар,па смо сви колективно изашли на терасу кафане. :)
Па,устао сам у подне,јер нисам добро спустио ролетне,па ми сунце ушло право у око...:)
Ја сам,иначе,из Футога,селендре код Новог Сада. Ако те баш занима,на профилу имаш линк ка мом профилу на Јутјубу,па ти прочитај шта те занима додатно...
Хахаха Огњене, учила, али ми не иде...
Хрњаууу....цццццц :))))))))))))) добићеш по дупету од учитељицеее :)
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
u stv5ari daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
čisto da z n as da je H rnja u sa 6 gocina dario v5aspitacicu po denom6 guzu :D
Хохохохохох немиран значиии...е а чекај прво да те питам које си годиште, да не буде педофилија болес најмилија ;)))))
čekam6m6m6,+ ev5o bicu jako zagonetan
m6anje od 1882 a v5ece od 1884 tj obrnuto! a v5i kako te=
Дваес седам значи..:)
Е па господине 9 година сте старији од ме...ја имам 16 лета...:)
au,+ 127 bweee
16 leta pedofilu ne sm6eta :D
Хахахаха е добро је, ја волем те искусне ;)))
čestitke,+ iskusni pedofiličari RULES :)
e m6oja m6ici,+ pedofilišem6 te ko na slici :D
Хахахахах јој шта ја радим у ове касне сатееее :))) мада ниси баш педофил, ја без 10 година не рачунам у педофиле ;))))
pa dobro,+ dogodine biće tam6an :D strpi se :D
Најннн ја се не обуздавам ;)))))
:) bole te uv5o,+ stekao sam6 uciteljicu danas,+ m6ladu a tako punu poznav5anja,+ m6alo m6i za srecu treba. :)
ko god da si,+ neka krasna si
laku noć tebe ž'elim6
a ljubim6 te
SPEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRm6m6om6 celim6 :D
Хахахахаха хвалааа :))))
Дуги дани и пријатне ноћи саи Хрњау...
Љубацццц :))))
СПППППЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
http://www.youtube.com/watch?v=PhGdAPibZOo
ССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
ПППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
ММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=TLpLYxUM2Gc
Коначно неко нормалан овде!
Хахахахахахаха Јанковићиииии брееееееее :))))))))))))))))))
Како си ми докторе, како живиш по овој врућини?
Живим под вентилатором. :)
Добро,ми смо синоћ имали матурско вече,падала је киша и после је још дувао ветар,па смо сви колективно изашли на терасу кафане. :)
Ехх само нек вентилатор издржи, за остало ћеш лако. :)
Хохох честитам, чуди ме да си будан ;) Јебеш га...не зна се шта је горе киша или ово сунце...а из ког си града иначе?
Па,устао сам у подне,јер нисам добро спустио ролетне,па ми сунце ушло право у око...:)
Ја сам,иначе,из Футога,селендре код Новог Сада. Ако те баш занима,на профилу имаш линк ка мом профилу на Јутјубу,па ти прочитај шта те занима додатно...