Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Извини, нисам одговорила одмах, морала сам да идем до продавнице...
Следећи пут спусти проклетињууу :)
Мојне тако, па и ја сма из Грошнице, села код Крагујевца...није то тако лоше...ја се увек сетим онога...МОЈЕ СЕЛО ЛЕПШЕ ОД ПАРИЗА, ЛЕПО ИЗ ДАЛЕКА, ЈОШ ЛЕПШЕ ИЗБЛИЗА....:)
Погледаћу, наравно.
И то што кажеш... Мени Телекомова антена код Новог гробља дође као Ајфелова кула. :)
Па тај рад :))) Си био некад у Крагујевцу?
Не... Слабо сам био по остатку Србије,осим у Нишу(где ми живи пола родбине) и у Крушевцу. Ал могао бих некад да навратим. :)
Тачно, могао би :) и да ми пошаљеш поруку кад се на тај кораск одлучиш, и то би могао ;)))
Важи. :)
А јел имаш ти МСН или тако неки вид комуникације?
Хммм имала МСН али сам га сјебала и углавном сад га немам, али планирам да направим скоро, па ти јављам :)
Имам и фејс али на њега и не идем често....тако да...једино сам на вуки активна...
Ок,пошто ја само МСН и Вукајлију имам као вид комуникације. И мобилни телефон за хитне случајеве,нешто се слабо дописујем последњих годину дана. :)
Па шта знам ја мобилни користим чешће :) А фино је кад се дописујеш са неким, али мени је најлепше преко вуке, некако то највише волем :)
А то значи да нема ни девојка или? ;)
Тренутно не. :)
Нешто ми се не да да се вежем на дуже од 2 месеца. Најдужа веза ми је била око 10 месеци. Ал нисам нимало закрвио,шта више,и данас се дружимо и чујемо телефоном.
Па добро, ваљда се човек мало мора одморити и од везивања и све...
Ја сматрам да је однос који имаш са том девојком кул, за поштовање драги докторе :)
Па,јуче је ишла са мном да ме испрати на матурско вече,шта да ти кажем. :)
Тај рад...ја увек кажем прво пријатељи па све друго.....:)
Тај рад. :)
Хахахахаха колико волим да користим овооо :))))
Ако ћемо искрено,Џими је ем најбоље то описао,ем се тај израз често користи.
Па да...ем ми се свиђа дефка, ем је кул дефинисана, ем користиим ово стално :) (извини, морала сам, много си ми симпатичан са овим ем) :)
Стварно? :поцрвенео:
Хахахахха јеси, кад сам прочитала нисам могла да одолим :)))
Ај пробај то да дефинишеш? :)