Спе®мерска екипа 5

1. Извини, нисам одговорила одмах, морала сам да идем до продавнице...

Следећи пут спусти проклетињууу :)

Мојне тако, па и ја сма из Грошнице, села код Крагујевца...није то тако лоше...ја се увек сетим онога...МОЈЕ СЕЛО ЛЕПШЕ ОД ПАРИЗА, ЛЕПО ИЗ ДАЛЕКА, ЈОШ ЛЕПШЕ ИЗБЛИЗА....:)
    Погледаћу, наравно.

2. И то што кажеш... Мени Телекомова антена код Новог гробља дође као Ајфелова кула. :)

3. Па тај рад :))) Си био некад у Крагујевцу?

4. Не... Слабо сам био по остатку Србије,осим у Нишу(где ми живи пола родбине) и у Крушевцу. Ал могао бих некад да навратим. :)

5. Тачно, могао би :) и да ми пошаљеш поруку кад се на тај кораск одлучиш, и то би могао ;)))

6. Важи. :)
    А јел имаш ти МСН или тако неки вид комуникације?

7. Хммм имала МСН али сам га сјебала и углавном сад га немам, али планирам да направим скоро, па ти јављам :)
    Имам и фејс али на њега и не идем често....тако да...једино сам на вуки активна...

8. Ок,пошто ја само МСН и Вукајлију имам као вид комуникације. И мобилни телефон за хитне случајеве,нешто се слабо дописујем последњих годину дана. :)

9. Па шта знам ја мобилни користим чешће :) А фино је кад се дописујеш са неким, али мени је најлепше преко вуке, некако то највише волем :)
    А то значи да нема ни девојка или? ;)

10. Тренутно не. :)
    Нешто ми се не да да се вежем на дуже од 2 месеца. Најдужа веза ми је била око 10 месеци. Ал нисам нимало закрвио,шта више,и данас се дружимо и чујемо телефоном.

11. Па добро, ваљда се човек мало мора одморити и од везивања и све...
    Ја сматрам да је однос који имаш са том девојком кул, за поштовање драги докторе :)

12. Па,јуче је ишла са мном да ме испрати на матурско вече,шта да ти кажем. :)

13. Тај рад...ја увек кажем прво пријатељи па све друго.....:)

14. Хахахахаха колико волим да користим овооо :))))

15. Ако ћемо искрено,Џими је ем најбоље то описао,ем се тај израз често користи.

16. Па да...ем ми се свиђа дефка, ем је кул дефинисана, ем користиим ово стално :) (извини, морала сам, много си ми симпатичан са овим ем) :)

17. Стварно? :поцрвенео:

18. Хахахахха јеси, кад сам прочитала нисам могла да одолим :)))

19. Ај пробај то да дефинишеш? :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.