Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
па има и тога...него, сад ови неће ни да шетају...појма немам..не ваља демократија уопште...
СССССПППЕЕЕРррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
МММММММММММММММММММММММмммХХХХХХХХХХХХХХХХХХХМММММММММММММММММММхххххххххххххххххххМММММММММММММММММММММММММММММММ
http://www.youtube.com/watch?v=KRjluvbKWGk
Помоз смог Јунаци...:)
http://www.youtube.com/watch?v=xBXU7AjPZgA&NR=1
ССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
ППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРрр
ММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
УУУУУУ како ћу да учим целу ноћ лепоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
Uz sperm će sigurno lakše da ide :)
Dokle bre više ta škola, majku mu?
Dok je ne zapalimo :D
СССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
ПППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
ММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Па стварно,ко сад још учи?
Хахахахахха док не цркнем Придрже, док не цркнемммммммммммммм.....а сви иду на базене, пролазим кроз Крагујевац кад се враћам из школе, ко кроз Будву да пролазим, све у минићима, хавајке, купаће гаће трте-мрте....оћу думрем сваки даннн...
Како теби, куваш ли се?
Danas sam uspeo da izbegnem vrućinu, prijatno na poslu, još prijatnije kući... a nešto sam bolestan, pa nisam izlazio napolje, tako da sam ovaj dan solidno preživeo :))
Ribe u minićima?Auuuuuu dolazim prvim vozom za Kragujevac :D
Јанковићууууууууууууууууууууууууу мојне да ми на жуљ стајешшш....;)
Елеккккккккккккккккккккк :))))
Хахахахха Елек пази да се не скљокаш по овој врућини, џаме минићи џабе све ;)))
Придрже, благо теби :)
Не питај ништа... И ја морам да учим,спремам се за факс,а тако ми се не да...
Јанковићу, што ми то познато......има да цркнем, не знам како ћу сутра преживети уопште...
http://www.youtube.com/watch?v=KWd83WHY0Do&feature=PlayList&p=101BE8D6BB4C8190&playnext_from=PL&playnext=1&index=30
Стави вентилатор пред фацу,бићеш препорођена,гарантовано. :)
Јој како су слатки ови што се у води љубе :))))
Ko kaže da se nisam skokljao?Srećom pao sam nekoj snajki na s...,ovaj grudi :D
Хахахахаха...а јеси видео моју нову слику Елек а? Кажи какво попрсје :)))) милинааа