Спе®мерска екипа 5

1. Ем...хммм чек да видим да ли има....:)

2. http://vukajlija.com/em
    мислим да је издефинисано скроз океј :))) мада што да не...дефка би била...Ем-начин да насмејете млађане девојчице, врло успешан у својој употреби..практичан и делотворан...Др Јанковић даје часове еменисања, један час 400 кинти :)))
    Пример:наш дијалог
    шалим се....ух ал сам налупала глупостиии :)))

3. 400 динара,ал по дневној тарифи. Ко ме ноћу дигне да му држим часове,нека ми не долази без 2000 динара. :)

4. То је тај смисао за бизнис ;) Бићеш прави бизМисмен :)
    Како би ова дефка забола да смо је стварно избацили...уууу :)

5. А да је напишеш,па да је одмах линкујеш на тему ,,Оплемењивање вукајлијашког гробља?''

6. Хахахаха каква идеја :) не знам...ионако сам ктиторчина могу дефинисати без ограничења...

7. Уствари,боље немој тако,него је преформулиши.

8. Па дај идеју....ја немам инспирације ових дана....

9. Сад је и мени изветрила инспирација... Нека,смислићемо после. :)

10. koji ste mozgovi.. ;))

11. Ја, натурлих...ја сад ионако идем да спавам :) поз докторе, па се куцкамо касније...:*

12. vreme za spavanje... ZzZzZZzzzZZzzZZzzzzZzzzZZZzzZZZz

13. ZZZZZddddddddRRRRRRRaaaaaaaVVVVVoooooo SSSSSppppEEEEmmmmEEEErrrrIIII!!!!!!!

14. SperMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

15. О професоре,и ви сте се прикључили? :)

16. а дошао на пола сата да видим шта се ради па палим да шетам клинце...

шта Ви радите докторе, има ли пуно пацијената на Вуки?...:))

17. Има пуно пријемника,паљевина и тако тога,ал то је већ редовно. Ништа посебно. Шта код вас?

18. ништа...шљакао, покупио клинце из вртића, направио ручак, наранио их, сад кркају лубеницу, па у шетњу...мислио да их одцимам до Аде али вероватно нећу...топло а већ је и касно...

19. Сад ће и комарци,боље понесите нешто у спреју да их се ратосиљате.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.