Apel da se preispita trajni ban za Dankana Fergusona

1. Поздрави га онда, кажи му да се вр'ћа овамо! :)

2. preneću mu pozdrav, ali neće nas poslušati... :(((

ali peki, nevezano sad za sve, ipak je moguće provaliti ko je kakav na osnovu definicija, kometnara, foruma i chat-a. naročito ako nečiji rad pratiš neko vreme. potrebno je samo malkice poznavati ljudsku psihu i neki put čitati izmedju redova pa da ti postane jasno kao dan koje je, u svojoj sustini, kakav. naročito što ljudi misle da su ovde bezbedni jer ih niko ne zna, pa padnu maske koje nose u rl....

3. Па нисам ја рекао да је немогуће, али је веома тешко. Ја сам за неке људе прилично сигуран да су супер у стварности, али тешко да могу да судим о неком, а да никад нисам разговарао у стварности са њим. Никад не знаш да ли је неко склон оговарању, не знаш да ли је неко лажов, улизица. То су утисци које стичеш у конверзацији са неким и дружењу - у стварности.

4. Ово је интернет људи, није стваран живот и без обзира што има сличности са стварним животом, много се разликују.

Peki, ja sam upoznao gomilu vukajlijaša. Ni jedan jedini put se nije desilo da se osoba bude drugačija u stvarnom životu nego što je na sajtu. Kako sam zamišljao tu osobu na osnovu poznanstva sa sajta - takva je i došla. Ne fizički, naravno. Ukoliko nije imala sliku na avataru.

5. Кул Гамби, примљено к знању! :)

6. Ja samo imam da kazem da je Duncan OK autor i da je doprinosio sajtu, ne znam ga vala licno, ali neka se vrati ;)
    svi mi pijemo i psujemo :)

7. Ma Dankan je lik, tim pre što se nikad nije folirao nego je otvoreno govorio to što misli! :)

8. Вратиће се он,како-тако... Чим мало о'лади и постане опуштенији.Сигуран сам.

9. Он ће се вратити...

Ионако немам баш појма ко је он...

10. Sta se digla tolika prasina oko jednog coveka.Svakog dana ljudi napustaju sajt,bivaju banovani i slicno.
    Mada,vrlo jednostavno resenje bi bilo da se malom prstu oduzme funkcija moderatora i kraj,vise ne bi bilo problema.

11. hahaha... jbt, kako su ove stvari doooosadneeeee!
    Vi stvarno mislite da će on umreti od žalosti za nalogom ovde? Pa napraviće drugi. I treba da ga napravi. :D
    Aman zaman.

12. Данкан је сам тражио да буде банован. Јебига, ни мени није било свеједно, готивим га веома као аутора, али поштовао сам његову одлуку и бановао га.

13. Banujte malog prsta :D

14. Pa sto si trazio da te banuju, Dankane prijatelju? :D

15. Kao osoba koja je otvorila temu, nakon razgovora sa Dankanom, molio bih da se ovde metne katanac.

Unapred hvala.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.