Prijava

Jedno skromno misljenje - gledajte fudbal, bicete manje nervozni zbog belih slova.

Poenta teme je u lemajinom prvom postu i u Dotterovom poslednjem.
(ako sam dobro razumjela O.o)

А поставља се питање сада, да ли си ти свестан зашто корисници ово питање постављају,

Svestan sam.

да ли спреман да нешто продуктивно урадиш по том питању?

Nisam.

Pošto sam pročitala sve postove, hju :briše znoj sa čela: da otkucam i ja nešto (nije poređano po važnosti):
1. Mnogo mi se sviđa što na čitavoj temi nema ni jedne jedine prozivke i vređanja, čak sam nekako i ponosna, bemliga što :-)
2. Dane je odličan autor i komentator, zato mi se sviđa, ali sam se kod onih i onakvih komentara tipa "jebem u usta vas koji dajete minus na ovo" osećala prozvanom, bilo da sam dala plus, minus ili ništa. Zar je dotle došlo da ćemo jedni drugima da naređujemo kako treba da se oceni definicija? Ban je zaslužen i Dankan to zna, jer dečko ipak ima neki osećaj za pravdu. Volela bih da se vrati, ali ko me jebe.
3. Sleng - mnogo koristite ovu reč i kad treba i kad ne treba. Što se slenga tiče, dobijao je minuse 2007. isto kao što dobija 2010. godine, tu niko ništa neće da promeni i ne treba. To znaju autori koji ocenjuju i stil i temu, ne uzimaju u obzir samo jedan aspekt (kul - sleng - palac gore), a sve to na osnovu subjektivnog doživljaja, što je i normalno. Nemojte više da pričate šta ko treba da oceni i kako, idete mi na kurac s tim.
4. Mali prst ne treba da bude razmodovan. Zašto? Zato što je banovao isto toliko bahatih i neotesanih koliko svi ostali modovi zajedno. Ali to je moj utisak. Kao što je moj utisak da i taj dečko ima osećaj za pravdu. Kao što je moj utisak da je sve ovo moglo ranije i bolje da se završi, ali možda grešim. Zameram mu jedino ovo što ne odgovara ljudima na konkretna pitanja, ali njegova je stvar šta će i kako da radi.

Hajde malo "momci piju pivo, cure libudadu" atmosfere ovde. Došlo leto, jebem vas sve onako od srca.

Ah, Insolent objašnjava kao i uvek. Stvarno preozbiljna tema za ovakvo vreme. :)

Слажем се са мрстом да треба да се отвори тема око његове смене, не би био ни први ни последњи који је размодован. Само, пре залетања у то, запитајте се колико имате објективности да узмете у обзир цело његово досадашње модерисање, а не само след догађаја у последње време. То је најбоље решење, јер се по вашим коментарима и тврдњама види како сте апсолутно сигурни у њихову исправност.

ja sam poslušan, te inso shvatam ozbiljno i izlazim napolje.

Sajtu su potrebni novi moderatori.Ovi dosadašnji su već istraumirani od silnih gluposti,pa verovatno u afektu prave greške.To je sasvim razumljivo.Zbog toga imam jedan predlog.
Raspišite nekakav konkurs,među autorima pronađite one koji su dobro prihvaćeni od većine i pokušajmo da sajt učinimo boljim.Možda će autori koji su u dobrim odnosima sa ostalima lakše rešavati probleme.Mislim da ona etikata "Moderator" pravi mnogo problema i to baš moderatorima,a ostalima autorima.
Suština sajta je zabava,a ne takmičenje u skupljanju pluseva i broju psovki i uvreda.

Tja...čisto sumnjam da bi kolektivna promena mod tima donela bilo šta dobro sajtu.
Što se tiče raspisivanja konkursa, ili nečeg sličnog, mislim da je to jako neozbiljno, a možda i preozbiljno, kako god. U svakom slučaju, autori mogu da otvore neku temu gde će dati neke svoje predloge, a šta će od toga da bude realizovano, i da li će išta i kada će...to zavisi.

аууу шта би ја урадио да постанем мУдератор....па пола би сајта бановао ;) хехехеххе

боље не ;)...

Već je pokušavano ranije da članovi biraju moderatore. To je bila Kajzenova ideja. Pogadjajte - nije uspela.

Nove moderatore će, po Kajzenu, do daljnjeg birati sadašnji moderatori i on.

gamby za moderatora! za vukajliju u evropi!

Ja samo da pitam moderatore kako su :D

au! odem na tri dana, vratim se i imam sta da vidim...

prvo bih zelela da odgovorim na nozanin prvi post (i da joj se zahvalim na iscrpnom odgovoru).

Nemam nista protiv banovanja ljudi koji su prosti, agresivni, vredjaju ili koriste govor mrznje. to je skroz okej i iskreno verujem da poenta ovog sahta nije vredjanje i pljuvanje, niti ovaj sajt sluzi za lecenje kompleksa. ali, ja nisam zelela da skrenem paznju na banovanje tih ljudi, niti odredjenih pojednica, vec sam zelela da istaknem kako u poslednje vreme primecujem apatiju kod pojedinih autora. kao da su se umorili od ovog sajta i vise im jednostavno nije stalo. necu navoditi autore, niti konkretne primere (kojih ima) jer mi to suvise mirise na drukanje, a to nije moj stil. licno, verujem da je ovaj sajt vasa "bebica" i da bi ga trebalo maziti, paziti, (mozda zvati ga djole, sto da ne ;) ), a mi autori smo tu da se iskazemo, napisemo nesto saljivo, zabavno, pametno i korisno (za ljude koji vole da neguju sleng kao svojstven nacin izrazavanja), da se druzimo i zezamo. meni je ovaj sajt za veoma kratko vreme postao drag i volim da provodim svoje vreme ovde. zaista mi nije bitno ko je moderator i kakav je u privatnom zivotu, ali ako mi ulozimo odredjeno vreme i trud u oplemenjivanje vuke, jako je ruzno videti nebrigu i nemar, u bilo kom obliku, jer to ukazuje na nepostovanje nas autora i celokupnog sajta... otvorila sam temu samo kako bih vam skrenula paznju, na vama je da li cete uraditi nesto po tom pitanju ili ne... toliko... over and out. peace :)))))