Definicije vezane za Srbiju, svetsko prventstvo i fudbal u junu 2010
  • Surovi

Moje je mišljenje da je 90% njih za trenutno brisanje, a od preostalih 10% barem 8% za brisanje posle par meseci kad svi zaborave na dešavanja.

Zanima me stav autora po ovom pitanju. Koliko nizak/visok kriterijum da se postavi po vama?

• En_Dotter

Моје скромно мишљење је да не треба да постоји критеријум, сем једног који ћу предложити:
    Бриши!

• Tulumbac

Bilo bi dobro kad biste mogli da zamrznete pisanje definicija na 24 sata ili tako nesto. Posle bi se sve patriote i aj-da-zajebavamo-patriote o'ladili.

• Џими

Bilo bi dobro kad biste mogli da zamrznete pisanje definicija na 24 sata ili tako nesto. Posle bi se sve patriote i aj-da-zajebavamo-patriote o'ladili.

Што због њих да ускраћујемо људима право да дефинишу?
    ''Патриоте'' добију бананчину и ћао-здраво.

• celt

a dobro, razumite ih... i vi ste nekada bili nedelju dana na sajtu.

procistih malo...

• Earthworm Jim

Brišite sve do jedne. Sve govno do govna.

• mali prst

i sve u kojima se pominje vuvuzela, takodje.

• Tulumbac

Pa jes' Dzimi, i to sto kazes. Nije u redu zbog ovih 2% koji ne pisu o Svetskom prvenstvu.

Daaaaa, i one smaracke sa vuvuzelama, sve do jedne.

• celt

obrisao sam i moju sto je napisana iz afekta.
    ali ono cu stvarno da uradim!

• Moćni Ming

Za brisanje... već sam minusirao nekoliko...

• kilervgmmm

Ne morate brisati sve :) treba nesto za blic da ostane

• Стеван

Голи пиштољ, мучи те нешто? :)

• kilervgmmm

Pa sad su se setili sezonskih definicija a toliko je trebalo biti obrisano...

• Negroidno Govedo

Бриши их...јебале их везунеле, како то неког може да инспирише за дефиницију, не знам.

Али зато...од сад па надаље и убудуће брисање:
    - дефиниција о рандом спортским дешавањима, евровизији, геј паради, Новој години, осмом марту, дану заљубљених и првом мају.

• mylyca

Ја сам стварно блага при оцењивању и лајкер, али сезонске дефиниције су невиђени шкарт. Све под нож!

• Цыплёнок

Nema brisanja ako su dobre. Uostalom, šta fali što se prate neke aktuelnosti. Naročito za one koji ne gledaju TV. Vuka je i izvor informacija.

• Џими

Ако су добре, нема. Али је проблем у томе што већина пуца од фрустрација и неискаљених емоција.

• Цыплёнок

A dobro, to leti sigurno.
    Čim mi prođe pismeni iz matematike... :))