Predlozi (kako podobriti vukajliju)

1. za don kihota:
    http://vukajlija.com/forum/teme/51

pogeldaj ovu celu temu... pa ili daj predlog čitave liste, ili samo neke izmene... sve će se uzeti u obzir :)

2. Dobra tema. Prvo pozdrav, a zatim i predlog. Stvoriti neki kutak u Vukajliji gde se mogu ostavljati ringtonovi, ali samo oni koji su naših mozgova delo. Ja lično ih radim iz zabave i onome ko pogodi koliko imam godina poklanjam orginalni rington po želji. NesaDeBeli sreću Vam želi.

3. "Takođe u planu je da se namesti sistem beneficija(možeš da glasaš tek ako imaš 20 poena popularnosti npr i sl.)."
    -------------------------
    мислим да би требало да може да се гласа ако си дефинисао било шта јер можда некоме неиде дефинисање баш најбоље па има негативну популарност или мању од 20

4. Znam, ali onda taj i nije baš meradovan da ocenjuje druge. Mislim da 20 poena može svako da ima ako se iole potrudi.

5. @NesaDeBeli: aj videćemo da nešto napravimo i na tu temu. hvala na predlogu.

6. незнам и даље ми се несвиђа има и оних попут Canis Lupusа који су дали гомилу гласова па све обрисали ту ће многи изгубити на популарности... ал ти си главни :)

7. pa canis lupusov nalog nije obrisan već samo njegove definicije. njegovi glasovi i dalje postoje, ne brini se. konkretno ti imaš +24 od njega... :)

8. "pa canis lupusov nalog nije obrisan već samo njegove definicije"
    ---
    da ne bude zabune za one koji nisu ispratili, on je saam obrisao svoje definicije.

9. ух нисте разумели знам да је сам све обрисао него нема више од 20 популарности а дао је толике гласове...
    @Surovi прочитај мало горе онај део где каизен оће да уведе да ко има испод 20 популарности неможе да гласа.

10. pardon, moja greška... sad sam tek ukapirao o čemu se radi.
    ma nadoknadićemo mi te izgubljene glasove, ako se izgube, ukinu ili šta već... siguran sam:)

11. A ne, neće biti poništavanja glasova ako neko ponovo padne ispod. Gledaj na to kao na trenutnu beneficiju. Dakle danas npr imam 21 glas popularnosti - mogu da glasam, a sutra imam 19 - i ne mogu, ali ostaju oni koje sam dao dok sam mogao.

12. Jeli, kajzene, što neće da se otvori strana da se vidi šta je sve Vukajlija izgovorio?

13. Enter у форуму.
    ---------------
    Мислим да би било лепо кад би мого да пишем текстове са параграфима :) А не да ми је све у једно.
    -
    Мислим ја могу да куцам у параграфима, али би било још боље кад не би морао да стављам цртицу као brake :)

14. Sredio.

Novi paragraf se dobije sa ENTER ENTER.

15. Novi izgled foruma mi je pomalo policijski i neprijateljski...

16. Pre svega zbog ove požutelosti :)

17. nisam ni ja nešto oduševljen ovim izgledom... ali pošto nemam nikakvih argumenata ni za za ni za protiv (kako ovo dobro zvuči kad se izgovori) nastaviću da ćutim.

--

ono što sam ja hteo da pitam je sledeće: "jel u planu darovanja svim korisnicima moći da mogu da izbrišu/edituju sopstveni komentar??"

18. ni meni se ne svidja izgled,no dobro,to i nije tako bitno

imam ideju kako da vi moderatori mozete lakse da brisete sve definicije kojima ovde nije mesto,ako ovo sto sam je zamislila uopste moze da se izvede... posto vas ima jedno 10-ak,15-ak mislila sem da vi medjusobom podelite broj svih clanova vukajlije i polako ali sigurno pocnete da precesljavate sveko svoj deo...ako to nije previse komplikovano i dugo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.