Помоћ око избора факултета

1. Srećno reme! :) možda budemo kolege haha
    Ma svuda ima i teorija. Meni lakše da radim zadatke ako treba ceo dan neg da štrebam, al mogu i to, brzo pamtim izgleda, a kad moraš onda jebiga..
    edit: Morfin, brate, hvala ti! Moraću još da razmislim, ali ono, sad kapiram da može to :)

2. najbolje je da ti sad odspavaš malo, previše smo na ovom sajtu udarili priču o faksu... jebeš to, bude i prođe...

3. Е, смараће те теорија жешће. Тореме и теореме и докази и срања. Али јебига то само ставиш у кеш меморију, после испита испразниш кеш и толко :Д
    Размисли и не прихватај ничији савет здраво за готово.

4. A gledaj ovako Buri, sve zavisi i o kakvoj se teoriji radi. Meni je recimo u srednjoj teorija iz ustava ubistv, dok kapiram da bih mogao da učim teoriju iz fizike. A što se samog prijemnog tiče, ja tek počinjem da se spremam ozbiljno. Ali kad uzmeš u obzir da su zadaci takvi da sam prvi put kad sam pogledao testove znao da uradim 60% zadataka, nije mi prijemni neki problem.

5. Hahha upravu si skroz. Idem ja na spavanje, prva sam smena, ne znam kako ću ustati. Joj
    Uglavnom, hvala vam svima na odg :))

6. E a ja seponadao da si moje godište, pa reko da odma obezbedim neku zgodnu koleginicu da me prati kroz školovanje. :) al realno ja teoriju isto brzo pamtim, ali moje pripreme za to učenje su ubistvo. Pogotovu od kad sam na Vukajliji. :) e da i da pitam nekoga sa etf-a. Šta mislite o softverskom inžinjerstvu. Ćale kaže da bi me on tamo upisao, da se ne bih mlatio sa nekim nepotrebnim predmetima. Inače on je završio etf pre nekih 25 godina. :)

7. Hahaha ćuti, naći ćeš neku koleginicu sigurno :) još bolje što ćeš ti pre mene, taman ako upišem da te smaram za sve što ne budem znala hahah :P
    sad odoh stvarno. Laku noć ljudiii :)

8. Šta mislite o softverskom inžinjerstvu.

Мој смер. Најнапорнији дефинитивно ( не кажем најтежи)... Темпо убија са лаб вежбама.

9. ne znam reme o tome baš puno, al jaran koji studira etf u bl, inače čistač, kaže da je kod nas taj informatički smjer go kurac i da ljudi sa elektronike i telekomunikacija znaju bolje programirati...

10. Laku noć ljudi. Nem pojma Buri, mislim da je u Bg-u to osta jk smer.

11. ETF u BL je smeće. Em profesori em program zaostao. Prošle godine u četvrtom upisnom roku upisali sve ljude koji su se prijavili iako niko nije položio prijemni.

pi es
    arhitektura u NSu? Opletite

12. Ја сам на етф-у, додуше тек прва година, али довољно да бих изградио неко мишљење о факсу. Мени се свиђа, јесте тежак, али кад бих могао поново да бирам, опет бих га уписао. А ово што причају неки да није потребно неко посебно предзнање из мате и физике нису у праву. Додуше, може се све то компензовати неким радом, али мора мноооого труда. Иначе, сам старт је јако битан. На почетку је темпо убиствен, поготово због тога што је то свима ново (добро, не баш свима :Д). Јако битно је да се добро знају интеграли, вектори и та срања, јер је цео први семестар у том фазону. И јако битно је да се ради од почетка.

13. Samo 4 fakulteta pruzaju siguran posao nakon zavrsetka.
    1. Vojna akademija, treba vam sto bolji prosek iz srednje i fizicka sprema negde u martu se podnose prijave, retko ko ne zavrsi sa prosekom iznad 9, u toku studija je obezbedjen smestaj, hrana, odeca i dzeparac, ima mnogo odricanja ali se odma dobija posao i plata je 500 evra, benificirani radni staz, ne radis fizicki nista, ako se zaratuje nisi u prvim redovima. Moz da budes pilot.
    2. Policijska akademija, nemas sve obezbedjeno i za razliku od vojske moras nesto da radis.
    3.ETF jebeno ga je zavrsiti ali u inostranstvu dobijas odma posao i platu oko 5000 evra.
    4. Gastronomija nema nikog iz usluznih delatnosti na birou a ti si sef ili menadzer. Mozes da radis gde god hoces a ako si uporan mozes da zavrsis i u hotelima od 5 zvezdica.
    Nikako ekonomiju i medicinu, najvise je nezaposlenih ekonomista a za medicinu ces krv propisati da zavrsis a na kraju neces imati posao.

14. Какав је Саобраћајни фуцкс !?

15. Факултет за трговину и банкарство!
    АЛФА Универзитет!
    Палмира Тољатија 3
    Нови Београд
    Поред старог Меркатора
    Ја радим у студентској служби
    ЗАМИСЛИ КАКАВ ЈЕ ТО ФАКС!

16. АЛФА МУЖЈАК МЕЂУ ФАКУЛТЕТИМА !!!

17. Šta god da se dogodi, ne upisuj Filološki fakultet. To upisuju jedino ljudi jadni kao ja.
    Doduše...video sam piro-a na TV-u i zaključio da je on sa Filozofskim ipak daleko jadniji.

18. jtu, ne diraj mi petra. inače ću ti počupati te veštačke i izgorene lokne! -.-

19. Šta god da se dogodi, ne upisuj Filološki fakultet. To upisuju jedino ljudi jadni kao ja.
    Doduše...video sam piro-a na TV-u i zaključio da je on sa Filozofskim ipak daleko jadniji.

Истина. Филолошки је јадан. Океј, момци га уписују јер је пун риба, ал' не видим ниједан рационалан разлог због чега би девојка уписала Филолошки, осим ако није лезбејка. Једини Факултет који је јаднији, односно једини људи који су јаднији од студената филологије, то су студенти филозофског факултета.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.