Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa dobro si ukapirala :D
Javio,meni je svaki dan Dan Nezadovoljstva.
Може тата :) али само не на 11. октобар све остало може :))
Е тата ја положила одлично.....частим теее :))))))
Jupi,ja okinuo godinu xD Častim sve od reda!
ма знм, зато и кажем елек...један дан искажемо то незадовољство јавно, да сви чују...
јебено сам незадовољан и нећу то више да трпим....
честитам татино...частим ја тебе...јеси ти задовољна татино...
Ja ću da ponesem onaj mesarksi nož i fotoaparat :D
Šta je profesore, otkud sad to... jel to udara apstinencijalna kriza, prvenstvo u toku, a ne ide se u kladžu? :-)))
Па немој да трпиш...бори се да будш задовољан, дижи буне и устанке.
Ја сам тренутно задовољна...не потпуно али довољно...али ако то хоћеш ја са тобом у протест крећем...:)
http://www.dvdtalk.com/reviews/images/reviews/153/1179085354_1.jpg
елек бре, мирно без насиља...само драње...драње у смислу викања---мислио сам крај септембра...кад се крене у школу...свако у свом граду, не мора да долази у Бг...и што више људи...
Ja ću da koljeeeeeeemmmmmm!!!!!
не бре Предраже...него ме инспирисала једна Килерова дефка...овако генерално сам незадовољан политичарима и не знам како да им кажем...а свако од нас је незадовољан нечим...
Ja bih to sve u rudnk!
Javio, kontam kakva su govna u ponudi da vode ovu zemlju, kakav god izbor napravili, u govnima smo da guše, samo su santimetri u pitanju :(
Ali to dranje bi bilo dobro za oslobadjanje stresa :)
Ја плачем кад треба да се ослободим стреса...помаже.
види елек ја сам озбиљан..ако на пр скупимо ове године по хиљаду људи у разним градовима, то је бре журка до јаја...до године има да имамо журају од 50 иљада..има долазе музичари да свирају, певају, подрже наш бунт...
A da mi uletimo njima u stanove i vrištimo kao kreteni dok ne pobegnu?
па то Предраже...ништа конкретно, против свих имам замерке и нисам задовољан ни са ким, али то је само пример...а свако је незадовољан нешим
пази нет је чудо, ако се лепо одради има буде екстра журка...:))
Od vrištanja nema selameta!Nego da mi uzmemo motke i to pobijemo.
ма елек бре...нема од тога ништа..само ће да нас апсе..али ако направимо критичну масу можда нешто урадимо...пази ја сам озбиљан...може постигнемо да тог једног, неке године, дана Игра рокенрол цела југославија..па јел мало
Ма играћете уз рокенрол у бувари кад вам пуњене паприке будем доносила.