Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa Kastro nije vrištao po ulici,nego je poveo Čegevaru i ostale i napravio sranje :D
ало бре мици што си така...подршка и вера...ти кажеш Светлани, Гордани, Петкани...елек каже овом, оном...за три месеца маса људи зна--- журкаааааа ....прве године на суво колико да се обележи...следеће године ихајхааајјјј...:))
а јебо те елек то време је прошло...а немамо ни средства, нити смо страни плаћеници...играмо на карту незадовољства и нерада...:))
Ма оћу ја....кадра сам утећи кад преопасно постане за буљу...али ви тако матори има право иза решетака да панете ;))))
Ja ne znam za vas,ali crno tržište i dalje cveta :D
Javio, misliš da bi neki datum bio posebno dobar za to? :)
Možda peti oktobar?
ма може 6-ти елек, није лоше...симболика...све што није урађено 5-тог...незадовољство и бунт...:))
A da ja ipak ponesem bar skakavac a?
ало бре мојне то више...ништа насиље..мирно, достојанствено...драње бре...типа
ШУПИЧКУ МАТЕРИНУ...САЈСИ ГА ЛОМА...ПИЧКЕ РАСПАЛЕ... ВИ ЈЕБЕТЕ А КАД ЋЕМО МИ и тако нешто
A daj kakve su to onda DEMONstracije :D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :)))
па то су бре мирне демонстрације елек...исказивање незадовољства...исказивање бунта...као 68-ме...
Hahahahaha batina je iz raja izašla.
Batina je iz jaja izašla :)
а јебо те елек само батина..има умочиш и ти батину сигурно...догодине кад омасовимо, а ти организатор, па има да те вуку за рукав да их оплодиш...:))
то бре Предраже..тај рад...:))
Ja bih prvo da raspišemo konkurs za mlade promoterke :D
ма преко нета све..ево мици је једна промотерка...кад кренемо озбиљно онда ће се већ јављати али морам да знам да сте ЗА...:)
Ja sam ZA, profesore :)
Ako ima mladog mesa,ja sam ZA :D