Спе®мерска екипа 6

1. Pa Kastro nije vrištao po ulici,nego je poveo Čegevaru i ostale i napravio sranje :D

2. ало бре мици што си така...подршка и вера...ти кажеш Светлани, Гордани, Петкани...елек каже овом, оном...за три месеца маса људи зна--- журкаааааа ....прве године на суво колико да се обележи...следеће године ихајхааајјјј...:))

3. а јебо те елек то време је прошло...а немамо ни средства, нити смо страни плаћеници...играмо на карту незадовољства и нерада...:))

4. Ма оћу ја....кадра сам утећи кад преопасно постане за буљу...али ви тако матори има право иза решетака да панете ;))))

5. Ja ne znam za vas,ali crno tržište i dalje cveta :D

6. Javio, misliš da bi neki datum bio posebno dobar za to? :)

7. ма може 6-ти елек, није лоше...симболика...све што није урађено 5-тог...незадовољство и бунт...:))

8. A da ja ipak ponesem bar skakavac a?

9. ало бре мојне то више...ништа насиље..мирно, достојанствено...драње бре...типа
    ШУПИЧКУ МАТЕРИНУ...САЈСИ ГА ЛОМА...ПИЧКЕ РАСПАЛЕ... ВИ ЈЕБЕТЕ А КАД ЋЕМО МИ и тако нешто

10. A daj kakve su to onda DEMONstracije :D

11. ВИ ЈЕБЕТЕ А КАД ЋЕМО МИ и тако нешто

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :)))

12. па то су бре мирне демонстрације елек...исказивање незадовољства...исказивање бунта...као 68-ме...

13. Hahahahaha batina je iz raja izašla.

14. а јебо те елек само батина..има умочиш и ти батину сигурно...догодине кад омасовимо, а ти организатор, па има да те вуку за рукав да их оплодиш...:))

то бре Предраже..тај рад...:))

15. Ja bih prvo da raspišemo konkurs za mlade promoterke :D

16. ма преко нета све..ево мици је једна промотерка...кад кренемо озбиљно онда ће се већ јављати али морам да знам да сте ЗА...:)

17. Ja sam ZA, profesore :)

18. Ako ima mladog mesa,ja sam ZA :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.