Спе®мерска екипа 6

1. СССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
    ПППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
    МММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Јанковићуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
    Како си? ;)

3. Ево,опорављам се,био синоћ Блок Рок фестивал у НСу.

4. Опала...значи да је било добро, чим се и даље опорављаш :)

5. Па,заспао сам у парку где се фестивал одржавао и дошао ујутро кући. А иначе смо пропливали због пљускова. Био сам скоро до колена у блату. :)))

6. Јанковићи значи синоћ правили пичвајз у граду, м? :))

7. Хахаххахаха...ћути па ниси у шахту неку упао ;)
    Ја да сам ти мајка ја бих те убила...могао си да се прехладиш црно детееее! :)

8. Ма склонили смо се негде под кров док није престала киша,онда смо се вратили на ливаду. :)

9. Тај рад Докторе :)
    Предраже...само је Доца правио пичвајз..ја се синоћ сморила ко пловак...

10. Ех,па могла си и ти да навратиш. :)

11. Е да сам знала..радо :)
    Не би мени било лоше синоћ....да није било Ненада (назови друга) и цигана који су навратили у ''Стоун'' да се свађају и лемају....дилкани....

12. Зато ја преферирам или отворену варијанту или најгору крчму. Дискотеку-никако.

13. Па тачно...волим и ја отворене варијанте...зато гледам да идем на жураје на отвореном и концерте кад год могу...а некад кад нема тога блејим у великом парку...али овај клуб стварно волим и то је је једино место где се народњаци не трсе али некад наврате дебили и упропасте....

14. Не знам... Ја сам се сасвим одвикао од затворених простора,осим ако није неко мирно место у питању,за које се зна да не долазе они који траже фрку....

15. Ајој...тачно знам где би ти излазио да живиш у КГ-у :)
    На трг код прве гимназије...ту се само скупљају они који слушају метал и рок..и оно никад нема фрке свако зна свакога и контају се људи фино...седе, пију, зајебавају се :)

16. Као и код нас центар,католичка порта и (само зими) клуб ,,Двориште''. И студио Аурис под Мостом слободе у време свирки.
    Само,некад дођу скинси или шабани да праве фрку,мада су неколико пута попили батина од нас. :)

17. Хахаххаха акооо :) моја другарица из клупе излази тамо буквално сваке суботе и каже да се фрка направи само кад дођу шабани који мувају и смарамју девојке које су заузете а притом су им момци ту...каже тад падне лемање невиђено...али то је ретко :)
    Е а знаш, ја сам била ове године први пут у НС...и не да ме центар града одушевио....много је лепши ог Београда. Једнино што сам била у неком хотелу најстаријем у граду...сав распаднут брате :)))

18. Хотел Војводина,претпостављам. Ах каква ме сећања вежу за то место... Тамо сам први пут повраћао иза контејнера. :)

19. Хахахаха јестеееееееееееееее.....а претпостављам да је било на оном...хм паркингу шта му дође, иза хотела...ми смо одатле уносили алкохол у хотел, два друга спуштала оне траке од завеса кроз прозор на првом спрату а ми одоздо натрпавали у моју торбу флаше и везивали да би ови могли да ивуку.....ајојј какво вечеее :)))

20. Као и ми што смо у Бајиној Башти (на екскурзији у основној) шверцовали алкохол преко крова од велике сале хотела,који је у нивоу прозора. :))))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.