Спе®мерска екипа 6

1. СССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
    ПППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
    МММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Јанковићуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
    Како си? ;)

3. Ево,опорављам се,био синоћ Блок Рок фестивал у НСу.

4. Опала...значи да је било добро, чим се и даље опорављаш :)

5. Па,заспао сам у парку где се фестивал одржавао и дошао ујутро кући. А иначе смо пропливали због пљускова. Био сам скоро до колена у блату. :)))

6. Јанковићи значи синоћ правили пичвајз у граду, м? :))

7. Хахаххахаха...ћути па ниси у шахту неку упао ;)
    Ја да сам ти мајка ја бих те убила...могао си да се прехладиш црно детееее! :)

8. Ма склонили смо се негде под кров док није престала киша,онда смо се вратили на ливаду. :)

9. Тај рад Докторе :)
    Предраже...само је Доца правио пичвајз..ја се синоћ сморила ко пловак...

10. Ех,па могла си и ти да навратиш. :)

11. Е да сам знала..радо :)
    Не би мени било лоше синоћ....да није било Ненада (назови друга) и цигана који су навратили у ''Стоун'' да се свађају и лемају....дилкани....

12. Зато ја преферирам или отворену варијанту или најгору крчму. Дискотеку-никако.

13. Па тачно...волим и ја отворене варијанте...зато гледам да идем на жураје на отвореном и концерте кад год могу...а некад кад нема тога блејим у великом парку...али овај клуб стварно волим и то је је једино место где се народњаци не трсе али некад наврате дебили и упропасте....

14. Не знам... Ја сам се сасвим одвикао од затворених простора,осим ако није неко мирно место у питању,за које се зна да не долазе они који траже фрку....

15. Ајој...тачно знам где би ти излазио да живиш у КГ-у :)
    На трг код прве гимназије...ту се само скупљају они који слушају метал и рок..и оно никад нема фрке свако зна свакога и контају се људи фино...седе, пију, зајебавају се :)

16. Као и код нас центар,католичка порта и (само зими) клуб ,,Двориште''. И студио Аурис под Мостом слободе у време свирки.
    Само,некад дођу скинси или шабани да праве фрку,мада су неколико пута попили батина од нас. :)

17. Хахаххаха акооо :) моја другарица из клупе излази тамо буквално сваке суботе и каже да се фрка направи само кад дођу шабани који мувају и смарамју девојке које су заузете а притом су им момци ту...каже тад падне лемање невиђено...али то је ретко :)
    Е а знаш, ја сам била ове године први пут у НС...и не да ме центар града одушевио....много је лепши ог Београда. Једнино што сам била у неком хотелу најстаријем у граду...сав распаднут брате :)))

18. Хотел Војводина,претпостављам. Ах каква ме сећања вежу за то место... Тамо сам први пут повраћао иза контејнера. :)

19. Хахахаха јестеееееееееееееее.....а претпостављам да је било на оном...хм паркингу шта му дође, иза хотела...ми смо одатле уносили алкохол у хотел, два друга спуштала оне траке од завеса кроз прозор на првом спрату а ми одоздо натрпавали у моју торбу флаше и везивали да би ови могли да ивуку.....ајојј какво вечеее :)))

20. Као и ми што смо у Бајиној Башти (на екскурзији у основној) шверцовали алкохол преко крова од велике сале хотела,који је у нивоу прозора. :))))

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.