Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Тај рад :) то се догоди кад тад..мсм то шверцовање :))) а незаборавно је...
Зато смо у Грчкој у хотелу опуштено цугали са профанима. :)) То је било у трећој години средње. Као да је јуче било.
Једва чекам :)....мада моја разредна је сва уштогљена...глуми неку хлчадноћу, шта знам....
А наша разредна није ни ишла с нама,јер је била болесна,па нас зато чувао професор историје,који је ван учионице човек од 100 гради... :)
Хахахахах еее видиш такав је мени професор географије....луђи је од нас....а можда ће ова наша трудна да буде (дај Боже) скоро се удала :)
Ако видите да неће затруднети до екскурзије,подвалите јој шпанску мушицу. :)
Ма дај шпанску мушицуу :))) да силује оног човека (видела сам јој мужа) онако килавог, да се прецепи јаданн :)))
Неће њему ништа бити. :)
Хахаххахах :) и то што кажеш...не верујем да би се било који мушкарац пожалио....
Једино да се не ушине. :)
Ма има диклофен за те тегобе ;))
Онда нема фрке.
Ма,само ви то учините,ипак је то у вашем интересу. :)
Ja kad god naiđem ovi pijanče :D
Уместо што се жалиш,боље да си нешто донео да пијемо. :)
Idi u kafanu,gazdarica nije tu,možeš da se otruješ od alkohola ako hoćeš.
После ћу... Него,шта ти? :)
Ja ništa.Smorio se od učenja...
СССССППППееееРРРРмммммммммммммммммммммммммммм
добар дан СПЕРМАШИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ...:))
dobar daaaaaaaaan jaaaaaaaavioooooo SSSSSSSSSPPPPPPPPPPEEEEEEEERRRRRRRRMMMMMMMMEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
СПЕРМММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ