Спе®мерска екипа 6

1. Поздрав Хрњау :)

2. Pozdrav i tebi Hrnjau...e ima da ga napravim! Kad me ne bude mrzelo...

3. Pozdrav to mici and to maloletna budala takodje. Srećan neko normalan, srecan neko normalan :)Pozdrav to mici and to maloletna budala takodje. Srećan neko normalan, srecan neko normalan :)Pozdrav to mici and to maloletna budala takodje. Srećan neko normalan, srecan neko normalan :)Pozdrav to mici and to maloletna budala takodje. Srećan neko normalan, srecan neko normalan :)Pozdrav to mici and to maloletna budala takodje. Srećan neko normalan, srecan neko normalan :)Pozdrav to mici and to maloletna budala takodje. Srećan neko normalan, srecan neko normalan :)

4. Ко је бре нормалан? Овде такве особе нема! ;)

5. To on sebe proglašava, mislim da je moguće da je Hrnjau normalan :D

6. Малолетна, мислиш да га још нисмо упропастили а?

7. život ste mi upropastili! :)))

8. Vidi se da je neiskvaren...Duchamp, možda nismo još, ali hoćemo, po tvojoj želji :D

9. Ју, а што? :)

10. Ma sprdnja mici, ih k'o da me toliko ne znaš! :))
    Samo da ste vi meni svi veseli i srećni dok ste tako mladi!
    Maloletna, Uroš Predić?

11. Jesteee, otkud znaš? Čekaj, znaš da sam iz okoline Pančeva?

12. Videh na onoj temi da piše PA, ja završio "govnaziju" pre nekih 8-9 godinica :)))

13. Ма знам ја, и ја се зајебавам бре...ко да сам икада озбиљна.
    Најјаче би било да се знате вас двоје. :)

14. A jeeeeeste, 1000!

Vidim da deluje onaj recept što sam ti napisao :)))))

15. Онај они лекићи, оно што изгледа ко бомбонице а? Па ако мислиш на тај рецепт, делујее.

16. Ćuti za ti lekići, oćeš sad da nas apse po forumu? :D

Ma vidim na prognozi da sevaju neke munje po KG-u!?! :))

17. Ја ништа не знам, ја сам овде мала. ;)

Ма прогнозери и прогнозе код нас, убило се, боље зна моја баба да ли ће падати киша или не.

18. Ma ja misliJo da ti je elek doš'o tu, il sam se ja istripio, il ti ne kontaš šta 'oću reći!? :)))

Kako je na raspustu?

19. Ма де ја знадем несам ти ја интелеГенција, знаш ме само умем да бацам риме и да будем лепа, остало ме не занима. ;))
    Није дошао, испити, чудааа....

Ма фино је, зајебавам се по цеооо дан.

Шта има код тебе?

20. A eto, zajebavancija, što se kaže bleja-teretana-bleja, sam' ne idem u teretanu. Čekam pon i rezultate ispita, ako sam položio - gotovo sa ispitima, još diplomski i - Hejsel :)))

a 'de će čovek bolje da prekrati vreme...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.