Спе®мерска екипа 6

1. gde ste bre spermaši?

izdali ste sperm. suština je da se svremena na vreme pojavite na nekoj glupoj defki i ispermujete je onako najstrašnije iz mošnica.

Hrnjau ti si car, jebeš budale, upadaš u raspravu sa nekim kome je keficijenat 70, ne vredi pričati.

ajmo sviiii

SSSSSSPPPPPEEERRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

2. Јој па мораш да частиш! Лепо сам предвидела да ће једног дана од тебе ипак бити људина. :)

Још сад у време паљевинизма, јелте фудбал и те ствари, ма млилина.

3. E bićex2, da sam bogat pa da te zatrpam kintom da mi kažeš čiji si ti dupli... :))

4. a kao da je to bitno Duchamp, bitno je da se zezamo

ZE je za zelenu algu na dnu mora,
    ZA je za zabavni žur,
    NJE je njegova ORIGINALNA fora, dok grejemo na moru tur...:))

5. Meni moji zabranili da se zezam, od tada plaćam malog Barbadošanina da se zeza umesto mene. Čak ni ovo ne pišem ja nego on...

6. NE vredi pricati!

Samosperm! Samosperm! Samosperm! Samosperm! Samosperm! Samosperm! Samosperm! Samosperm! Samosperm! Samosperm! Samosperm! Samosperm!

7. Бићебиће, ја сам то најбоље радила са Чичом, од кад он оде, нема више, досадно ми да спермујем по дефкама.

8. аууу што умрла тема... где сте бре спермаши? има ли вас?

ја само да бацим један сперм на брзину па одох да спавам.

ССССпппееррррММММММММММММММММММММММММММММММММ

9. Банован Милисав :( а ко ће сад да ми каже да сам дебелгуза?

10. Има ли когааааааааааааааа????

11. SPpppppppppppppppppEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeRM!

12. О фала Богууу....ша је бре ово па где су сви?

13. ma spavaju garant sa ti?

14. са ми спавају? Па не бих рекла ;))))

15. pa ne znam! Saće dođu onda! Ti dokonišeš?

16. А јашта да доконишем, болу ме бриге распустттттттттттт!!!!!!!!!!!!

17. boli te bas...spavanje do 5! Kuliranje itd, jos da ti se spoji neki lep dan pa na kupanjac...palijam da gledam dosije x pa se vidimo sutra!

Učiteljice sperma! ;)

SSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEERMMMMMMMMMMMMMMMMM!

18. Ајде само ти лагано, иде и учитељица још мало :)))

СПЕРРРРРРРРРРРРММММММММММММММММММММММММММММММММ

19. MMMMMMMMMIIIIIIIIICCCCCCCCIIIIIIIIIIII

šta se dereš po forumu, vidiš li ti kol'ko je sati :)))))))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.