Спе®мерска екипа 6

1. Па људи иначе прво ВИДЕ па касније КОНТАЈУ. Тако да слике помажу. :)

2. Ни ја не носим минђуше нит пућим усне,па ме сви примећују. :)

3. SSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

4. Хахахах Доцо, питам се што стварно ;) Шалим се.
    Ја носим минђуше, минђуше су права ствар за девојке.

5. Аууу Малолетна, ја волим највише оне велике, не знам нејлепше ми стоје. Али оно изаберем нормалне, а не ко поједине. Ајде да те питам, носиш ли штикле?

6. Јој Малолетна. Не знам шта да ти кажем, мсм кул си ми и све то али се не слажем са тобом око тога. Ваљда волим да доминирам па зато волим и штикле, и минђуше и шминку и свееее...:)

7. Ех,онда ниси упознала моју старију сестру,која је за главу мања од мене,али се тукла са свима,без икаквог страха.
    А и шта фали бити мали? Увек можеш да малтретираш неког да ти нешто дохвати. :)

8. Хахаххахахахах е а можда је боље тако...мсм ја изгледам често маторо, односно доста старије него стварно, па ме стартују само ови 23 па навише...уживај и кулирај их. :)

9. Јој Малолетна тачно могу да те замислим. Озбиљно, некако сам створила слику о теби.

10. Ниска, ситна девојка, ситног лица, гнуша се кад помисли да би можда могла да буде као зиљавуше. Бунтовна и пркосна, мисли да никада неће да нађе одговарајућу особу за себе и да нема среће у љубави. Не излази суботом, али би волела да проба и да иде неко време. Воли да се понекад љуља љуљашком и тада пусти мозак на отаву и не размишља ни о чему. Размишља како би боље живела у време када су филозофи били у пуној снази јер је ово данас пропала ствар. Желела би да сви могу да виде некад њену менталну зрелост, али је физички изглед кочи. Воли да се зеза али се тешко опушта. О свему има мишљење и не подноси кад неко покушава да је глупим коментарима без чињеница вербално надјача.
    И тако...мислим да је ово довољно.

Надам се да нисам много промашила.

11. Хахахахаххахах вештица, то је моје друго име!
    Само хтедох да додам да сам стекла утисак такође да си романтична.

12. Знаш како,самопоуздање расте са бројем будала око тебе. Ти знаш да си изнад њих и заболе те.
    Него,Малолетна,ово сам давно хтео да те питам... Могу само да претпоставим какав ти је музички укус,али још увек је све на нивоу нагађања.
    Дакле,претпостављам да,сходно свом сензибилитету,слушаш домаћи и нешто страног рока,неки квалитетан поп и уопште квалитетну/лаганица музику.
    Гранд сам одмах избацио из листе,и то без система елиминације.

13. Da, slušam domaći rok uglavnom, nešto stranog. (e, i ti si pogodio!) Veliku pažnju obraćam na tekst pesama, više volim ljubavne nego političke teme. Zapravo, pokušavam da se još malo muzički obrazujem, jer moji prijatelji mi baš i nisu uzor, moja sestra sluša latino muziku... Tako da ja tu i tamo pohvatam ponešto i sad kad sam se rešila škole, pokušavaću da saznam za što više dobrih bendova.

14. Препоручићу ти исто што сам препоручио Мици:Pink Floyd. Квалитетна и лагана музика која НИЈЕ љигава и патетична,али слушање дефинитивно изазива нека осећања.

15. Hvala, Doco, na preporuci, evo baš ću sad da istražim malo više :D

16. С обзиром на опис твоје личности,Pink Floyd ти савршено одговарају.

17. Maloletna, ja poslusah Docu i ne pokajah se. :)
    E a sad, Maloletna ja ocekujem tvoj utisak o meni, ne moras opsirno, cisto me zanima sta mislis. Je l' moze?

18. Mici, Mici...hmmmmmm....
    Iako se predstavljaš kao zavodnica i tako to, zapravo se ne baviš toliko zavođenjem i sličnim, već si pre svega dobra ortakinja i opuštena. Bolje se slažeš s momcima nego sa devojkama. Ne obožavaš naročito životinje. Voliš da izlaziš, samim tim i da se doteruješ i zapravo ti prija što izgledaš starije.
    Kažeš da si neozbiljna, a zapravo si odgovorna, naročito ako treba da paziš na neko derište ili tako nešto. Ponekad pokušavaš da se pokažeš lakomislenom, čisto zezanja radi, ali je očigledno da nisi (bar meni ovde).
    I to ti je nešto od mog mišljenja, a ne stručna analiza (pitam se kakav ću ja psiholog biti, ako ne mogu da te izanaliziram)
    Ih, ne znam bre. Vi mi niste toliko očigledni koliko sam ja sama sebi očigledna :D

19. Све си погодила, направила си тачну анализу. Не бавим се баш завођењем често, али ми прија знаш. Па животиње како кад, одређене обожавам а неке па и не. Па да, прија ми. :црвени:
    Ајој како си ме провалила, ајој, грехота, остално не коментаришем пошто је апсолутно тачно.

20. Е Мици... Требала си да додаш и да је Малолетна изузетно проницљива. :)

Баш се питам... Шта мислиш,Малолетна,какав сам ја овако?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.