Погодила си.
Што се тиче школе,није да ми је слабо ишла,него једноставно нисам хтео да учим оно што ме не занима-такви су,нажалост,били 50% предмета,ал јеби га... Бунт код мене није изражен,али постоји. Латентни бунт.
За филозофију си погодила. И за девојке такође. Јако падам на згодне девојке. :)
Е да,зашто те чуди што сам се заинтересовао за тебе? Некако сам у теби видео део себе(судећи по твојим постовима),па зато...
Хахахаха Малолетна, извини али морам да прокоментаришем ово за старије чланове. Мене баш брига што поједини дигну нос и игноришу ме, терам по своме, због тога ме већина и прихвати. Није мене брига што неко има 200000 поена а ја 2000, није он бољи цовек од мене, шта ко има мени било шта да каже. ја на то не гледам и не занима ме што поједнини гледају, односно не дотиче ме. Не знаш шта пропушташ, ћао-здраво-довиђења!
:)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERMMMMMMMMMMMMMMMMM!!! :)
Шта год да смислиш,опуштено. :)
БИЧИЋ се прикључила, идемо људи један СПЕРМММММММММММММММ за њу!
О Бичић,воздра,немојте се изувати. :)
Ouu...kakva dobrodošlica.
Zdravo,zdravoo... :))
Погодила си.
Што се тиче школе,није да ми је слабо ишла,него једноставно нисам хтео да учим оно што ме не занима-такви су,нажалост,били 50% предмета,ал јеби га... Бунт код мене није изражен,али постоји. Латентни бунт.
За филозофију си погодила. И за девојке такође. Јако падам на згодне девојке. :)
Е да,зашто те чуди што сам се заинтересовао за тебе? Некако сам у теби видео део себе(судећи по твојим постовима),па зато...
SPEEEEEEEEEM!
Пеки,не знаш да кажеш Р? :)
Хахахаха Малолетна, извини али морам да прокоментаришем ово за старије чланове. Мене баш брига што поједини дигну нос и игноришу ме, терам по своме, због тога ме већина и прихвати. Није мене брига што неко има 200000 поена а ја 2000, није он бољи цовек од мене, шта ко има мени било шта да каже. ја на то не гледам и не занима ме што поједнини гледају, односно не дотиче ме. Не знаш шта пропушташ, ћао-здраво-довиђења!
:)
Ма јок Доцо, него има оно котрљајуће р па има комплекс да га изговара, зато избегава. ;)
Нажалост,неки старији чланови који су и сад активни и даље нису достојни овог сајта. Није битна година производње,него квалитет.
Доца ме конта апсолутно.
Кажи Малолетна,ко ли те је дирао,да га сад исхејтујем? :)
Maloletna jedan mudar čovek je rekao piši,piši,piši.I ja ga ponekad poslušam.
Niko naročito, samo ovako kažem. Hvala u svakom slučaju, doktore :D
električar
Тај рад.
Е,па где си ти???
Ja sam uvek tu,samo me vi ne vidite :D
E kad ste već počeli profile ličnosti,dajte i moj.Možda neko i pogodi :D
Mici, ti piši za Eleka! :D
Њега се ни ја не усуђујем да дефинишем...
Ne,ona me već donekle upoznala.Ali tebi se još nisam poverio.