Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERMMMMMMMMMMMMMMMMM!!! :)
Шта год да смислиш,опуштено. :)
БИЧИЋ се прикључила, идемо људи један СПЕРМММММММММММММММ за њу!
О Бичић,воздра,немојте се изувати. :)
Ouu...kakva dobrodošlica.
Zdravo,zdravoo... :))
Погодила си.
Што се тиче школе,није да ми је слабо ишла,него једноставно нисам хтео да учим оно што ме не занима-такви су,нажалост,били 50% предмета,ал јеби га... Бунт код мене није изражен,али постоји. Латентни бунт.
За филозофију си погодила. И за девојке такође. Јако падам на згодне девојке. :)
Е да,зашто те чуди што сам се заинтересовао за тебе? Некако сам у теби видео део себе(судећи по твојим постовима),па зато...
SPEEEEEEEEEM!
Пеки,не знаш да кажеш Р? :)
Хахахаха Малолетна, извини али морам да прокоментаришем ово за старије чланове. Мене баш брига што поједини дигну нос и игноришу ме, терам по своме, због тога ме већина и прихвати. Није мене брига што неко има 200000 поена а ја 2000, није он бољи цовек од мене, шта ко има мени било шта да каже. ја на то не гледам и не занима ме што поједнини гледају, односно не дотиче ме. Не знаш шта пропушташ, ћао-здраво-довиђења!
:)
Ма јок Доцо, него има оно котрљајуће р па има комплекс да га изговара, зато избегава. ;)
Нажалост,неки старији чланови који су и сад активни и даље нису достојни овог сајта. Није битна година производње,него квалитет.
Доца ме конта апсолутно.
Кажи Малолетна,ко ли те је дирао,да га сад исхејтујем? :)
Maloletna jedan mudar čovek je rekao piši,piši,piši.I ja ga ponekad poslušam.
Niko naročito, samo ovako kažem. Hvala u svakom slučaju, doktore :D
električar
Тај рад.
Е,па где си ти???
Ja sam uvek tu,samo me vi ne vidite :D
E kad ste već počeli profile ličnosti,dajte i moj.Možda neko i pogodi :D
Mici, ti piši za Eleka! :D
Њега се ни ја не усуђујем да дефинишем...
Ne,ona me već donekle upoznala.Ali tebi se još nisam poverio.