Спе®мерска екипа 6

1. SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERMMMMMMMMMMMMMMMMM!!! :)

2. Шта год да смислиш,опуштено. :)

3. БИЧИЋ се прикључила, идемо људи један СПЕРМММММММММММММММ за њу!

4. О Бичић,воздра,немојте се изувати. :)

5. Ouu...kakva dobrodošlica.
    Zdravo,zdravoo... :))

6. Погодила си.
    Што се тиче школе,није да ми је слабо ишла,него једноставно нисам хтео да учим оно што ме не занима-такви су,нажалост,били 50% предмета,ал јеби га... Бунт код мене није изражен,али постоји. Латентни бунт.
    За филозофију си погодила. И за девојке такође. Јако падам на згодне девојке. :)
    Е да,зашто те чуди што сам се заинтересовао за тебе? Некако сам у теби видео део себе(судећи по твојим постовима),па зато...

7. Пеки,не знаш да кажеш Р? :)

8. Хахахаха Малолетна, извини али морам да прокоментаришем ово за старије чланове. Мене баш брига што поједини дигну нос и игноришу ме, терам по своме, због тога ме већина и прихвати. Није мене брига што неко има 200000 поена а ја 2000, није он бољи цовек од мене, шта ко има мени било шта да каже. ја на то не гледам и не занима ме што поједнини гледају, односно не дотиче ме. Не знаш шта пропушташ, ћао-здраво-довиђења!
    :)

9. Ма јок Доцо, него има оно котрљајуће р па има комплекс да га изговара, зато избегава. ;)

10. Нажалост,неки старији чланови који су и сад активни и даље нису достојни овог сајта. Није битна година производње,него квалитет.

11. Доца ме конта апсолутно.

12. Кажи Малолетна,ко ли те је дирао,да га сад исхејтујем? :)

13. Maloletna jedan mudar čovek je rekao piši,piši,piši.I ja ga ponekad poslušam.

14. Niko naročito, samo ovako kažem. Hvala u svakom slučaju, doktore :D

15. električar
    Тај рад.

Е,па где си ти???

16. Ja sam uvek tu,samo me vi ne vidite :D

E kad ste već počeli profile ličnosti,dajte i moj.Možda neko i pogodi :D

17. Mici, ti piši za Eleka! :D

18. Њега се ни ја не усуђујем да дефинишем...

19. Ne,ona me već donekle upoznala.Ali tebi se još nisam poverio.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.