Спе®мерска екипа 6

1. Ја сма и даље ту, Малолетна. :)

2. SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMM!
    Haha...ae malo i ja. :)

3. Ma muškarci k'o muškarci.Večito imaju neke svoje genijalne tripove. -.-

4. Па шта ја знам...можда лажу да би испали кул пред другима.

5. Pa neki i to rade.Neki se stvarno nikad nisu zaljubili.Ima ih svakakvih.

6. Jooj,daa...to je još ona najgora varijanta.

7. Jooj,daa...to je još ona najgora varijanta.

8. Па тај рад Бичић...

Млолетна, шта да причам црна женооо? :)))

9. Muskarci su svinje, kraj price. :))

10. где си татинооооо...:))) е извини за јуче што се нисам јавио теби него само доктору...нема љутш?

видим имамо новаг члана... Бичић, добродошла, свића ми се ник....:))

ћао малолетна, ћао пуфна...:))

11. Шта Малолетна па мени је увек кул, мсм увек имам резерву на коју балавим а једног на ког се палим. Тренутно ми је сууупер љубавни живот. :))))
    Код тебе малолетна већ знам одговор...али НЕ смеш тако, не песимистички!

12. Тата, знаш да се ја не љутим на тебе никад оно лаганица са мном...;)
    Бичић је кул....

13. Stoka je uvek nekako privlacnija, ko ce ga znati zasto... Hello javio...

14. Ma to je taj životinjski šarm, Pufna.

15. ништа видим АФЖ заседа, јавио се и одох...:))) осећам се нелагодно са толким женским чељадима, то имам и кући...:)

16. Пих ћале, за мало ти је Елек промакао....ае :))))

17. Hvala Javio :))

Ma Mici ludača. :)
    Hahaha...dobra fora za životinjski šarm...

18. Kazem opet- svinje, cast izuzcima.

19. E, a meni nelagodno jer sam na fb-u i čitam stvari kao što su:

-M0lim "dev0jcice" (znaju 0ne k0je su) da ne p0secuju vise m0j pr0fil, i ne listaju mi prijatelje...- ..jer cu ih u supr0tn0m ja prva izbaciti iz m0jih, pa cem0 videti 0dakle ce 0nda da kradu... ♥ ---znaju 0ne, p0navljam, zast0 im 0v0 g0v0riim..! Ak0 vec t0 zelite da radite, radite k0d drugih, i ne budite 0v0lik0 pr0vidne, jer ispadate jak0 GLUPE... Hvala..!

....On je bio tako lep, josh u meni zhiwi san, da ga wolim beskrajno..makar samo jedan dan...On je bio tako lep, josh u meni zhiwi san, da ga wolim beskrajno..makar samo jedan dan......A nije, nije znao on, za tu tajnu srca mog, nije mog'o ni da sanja, moja nezhna osecanja..... ~Dok sam nocu plakala, wrtelo se swe u krug, nishta nije znao on, bio mi je DOBAR DRUG...:(((... ♥

E sada me zaista vređa što se stoki osobe koje pišu ovako nešto sviđaju više nego ja. Još gore im se sviđaju! Pa ovo je da se ubiješ!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.