Шта Малолетна па мени је увек кул, мсм увек имам резерву на коју балавим а једног на ког се палим. Тренутно ми је сууупер љубавни живот. :))))
Код тебе малолетна већ знам одговор...али НЕ смеш тако, не песимистички!
E, a meni nelagodno jer sam na fb-u i čitam stvari kao što su:
-M0lim "dev0jcice" (znaju 0ne k0je su) da ne p0secuju vise m0j pr0fil, i ne listaju mi prijatelje...- ..jer cu ih u supr0tn0m ja prva izbaciti iz m0jih, pa cem0 videti 0dakle ce 0nda da kradu... ♥ ---znaju 0ne, p0navljam, zast0 im 0v0 g0v0riim..! Ak0 vec t0 zelite da radite, radite k0d drugih, i ne budite 0v0lik0 pr0vidne, jer ispadate jak0 GLUPE... Hvala..!
....On je bio tako lep, josh u meni zhiwi san, da ga wolim beskrajno..makar samo jedan dan...On je bio tako lep, josh u meni zhiwi san, da ga wolim beskrajno..makar samo jedan dan......A nije, nije znao on, za tu tajnu srca mog, nije mog'o ni da sanja, moja nezhna osecanja..... ~Dok sam nocu plakala, wrtelo se swe u krug, nishta nije znao on, bio mi je DOBAR DRUG...:(((... ♥
E sada me zaista vređa što se stoki osobe koje pišu ovako nešto sviđaju više nego ja. Još gore im se sviđaju! Pa ovo je da se ubiješ!
Ја сма и даље ту, Малолетна. :)
SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMM!
Haha...ae malo i ja. :)
Ае :Д
Ma muškarci k'o muškarci.Večito imaju neke svoje genijalne tripove. -.-
Па шта ја знам...можда лажу да би испали кул пред другима.
Pa neki i to rade.Neki se stvarno nikad nisu zaljubili.Ima ih svakakvih.
Jooj,daa...to je još ona najgora varijanta.
Jooj,daa...to je još ona najgora varijanta.
Па тај рад Бичић...
Млолетна, шта да причам црна женооо? :)))
Muskarci su svinje, kraj price. :))
где си татинооооо...:))) е извини за јуче што се нисам јавио теби него само доктору...нема љутш?
видим имамо новаг члана... Бичић, добродошла, свића ми се ник....:))
ћао малолетна, ћао пуфна...:))
Шта Малолетна па мени је увек кул, мсм увек имам резерву на коју балавим а једног на ког се палим. Тренутно ми је сууупер љубавни живот. :))))
Код тебе малолетна већ знам одговор...али НЕ смеш тако, не песимистички!
Тата, знаш да се ја не љутим на тебе никад оно лаганица са мном...;)
Бичић је кул....
Stoka je uvek nekako privlacnija, ko ce ga znati zasto... Hello javio...
Ma to je taj životinjski šarm, Pufna.
ништа видим АФЖ заседа, јавио се и одох...:))) осећам се нелагодно са толким женским чељадима, то имам и кући...:)
Пих ћале, за мало ти је Елек промакао....ае :))))
Hvala Javio :))
Ma Mici ludača. :)
Hahaha...dobra fora za životinjski šarm...
Kazem opet- svinje, cast izuzcima.
E, a meni nelagodno jer sam na fb-u i čitam stvari kao što su:
-M0lim "dev0jcice" (znaju 0ne k0je su) da ne p0secuju vise m0j pr0fil, i ne listaju mi prijatelje...- ..jer cu ih u supr0tn0m ja prva izbaciti iz m0jih, pa cem0 videti 0dakle ce 0nda da kradu... ♥ ---znaju 0ne, p0navljam, zast0 im 0v0 g0v0riim..! Ak0 vec t0 zelite da radite, radite k0d drugih, i ne budite 0v0lik0 pr0vidne, jer ispadate jak0 GLUPE... Hvala..!
....On je bio tako lep, josh u meni zhiwi san, da ga wolim beskrajno..makar samo jedan dan...On je bio tako lep, josh u meni zhiwi san, da ga wolim beskrajno..makar samo jedan dan......A nije, nije znao on, za tu tajnu srca mog, nije mog'o ni da sanja, moja nezhna osecanja..... ~Dok sam nocu plakala, wrtelo se swe u krug, nishta nije znao on, bio mi je DOBAR DRUG...:(((... ♥
E sada me zaista vređa što se stoki osobe koje pišu ovako nešto sviđaju više nego ja. Još gore im se sviđaju! Pa ovo je da se ubiješ!