Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Молим Малолетна!? Нећу ни да чујем то за дефке! Какве везе има то што ја имам 62, па имаћеш и ти толико ускоро веруј ми. А и да ли је битно? Ја се не бих дала ни да имам рецимо 4 дефке. А посебно што их ти пишеш на скроз кул начин а ја се само млатим.:)))
Елек да ли баш морам, наљутићеш се.
Hahahah doktor se plaši nepoznatog.
Elek, ne mogu tebe da analiziram, ne znam šta bih rekla. Mici mora!
Ja se bavim pisanjem, pa se trudim da mi defke budu donekle ozbiljne i sve, tako da ne znam.
Да кренем ја са описивањем а, само траѕим Елекову дозволу.
Kreni, Mici... :D Moja dozvola :D
Само полако,Малолетна,за квалитет увек треба времена. Лако је,као ја,наштанцати преко 100 дефиниција,од којих је 5% квалитетно,а остало ђене-ђене. Битнији је квалитет,не квантитет.
Ma može mici.A maloletna neka napiše svoju dijagnozu,pa da vidimo ko je bolji psihijatar :D
Па ајде, кад си навалила...Елек, ишао у школу у којој су дечаци били доминантни, па се зато и сад овако матор напали као клинац кад види добро дупе, или не дај Боже велике сисе. Прави се да је хладан и да га није баш брига за друге али за особе које воли би живот дао. Несигуран док не опипа терен. Лепше се понаша кад је насамо са неком особом него кад је у друштву јер је у друштву кул. Није се заљубио никада до сада поштено. Не воли да се претвара да воли нешто што не воли и неће да прћути ако му се нешто не свиђа. Људи, он је некад јако пријатан али некад може да те избаци из такта апсолутно!
Ево ја написала. А сад ти Малолетна. Елек, шта кажеш?
Na te stvari ću se paliti dok sam živ :D Hehehe pogodi sve,osim dece i sporta.
Моје не прокоментариса бизонче!
И што не волиш децу? Мсм знам да ћеш да их бијеш као скот, али што их не волиш?
Ti znaš da ne možeš da omašiš kad sam ja u pitanju.
Ах знам.
Nemam pojma,nikad nisam umeo sa decom.Previše sam grub za te stvari,možda zato što nisam imao burazera ili sestru.
Nisam se nikad zaljubio.E maloletna izgleda da smo isti po pitanju male dece.
Ja to nikad ne pišem. xD
Поздравио вас све Елек...