Opišite autora/autorku iznad

1. Žena na svom mestu. Na pravom mestu (što bi se modernije reklo: rispekt!!).

2. Sumnjivo lice ... Ima isto ime kao jedna moja rođaka . I prezime joj počinje na V (rođaci). Sumnjam da je dotična krenula da me proganja .

3. Latentno paranoična.

4. Ljubomorna na theonine godine

5. uvlačiguzica ;P - ovo je šala

pronicljiva

6. Devojčurak sa šiškama.

7. Momak bez šiški .

8. Devojka u telu devojčice.

9. Уместо "ативне теме из свих подфорума" треба да стоји "Електричар"

10. Neka ozbiljna faca na vuki.

11. Moram da mu objašnjavam medicinske pojmove .

12. Moram da je saslušam.

13. Pa ti me bar ne znaš lično , ja znam ljude koji vrište kad ja počnem da pričam . Ili me znaš lično ? The truth is out there ...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.