Prijava

Eto vi'š da si zamalo najebao. :) Oću reći, predlog ti je preoštar.

Dobro, onda za 5 definicija?

Ja bih da napravimo jedan poseban sajt za "mališane". Nešto tipa Vуkajuиja. Pa kad uđu u pubertet da ih pustimo na ovaj....

ja bi vala uveo da svaka definicija pre postavljanja mora da dobije odobrenje posebno odabranih moderatora i clanova koji su voljni to da rade (jedno 30ak recimo). ako dvojica klinku na brisi, da se izgubi... cak ni na groblje ne mora da ide.

ja bi vala uveo da svaka definicija pre postavljanja mora da dobije odobrenje posebno odabranih moderatora i clanova koji su voljni to da rade (jedno 30ak recimo). ako dvojica klinku na brisi, da se izgubi... cak ni na groblje ne mora da ide.

Е, ово је најбољи предлог који сам видео од кад се постављају предлози.

Баш као што си реко, 30ак искуснијих аутора рачунајући и модове.

Генијалан предлог, озбиљно. Отвори тему да видимо шта мисле људи о томе.

vratiti temu pitanje autor-odgovor moderator...cisto da novi autori ne otvaraju nove teme, nego da se tamo obracaju...ne vidim razlog ukidanja te teme..niti sto su moderatori prsli na starije autore koji su tamo davali odgovore na uobicajena pitanja..mislim da bi ovi novi pre tamo pitali glupa pitanja nego otvarali glupave teme..valjda je bolje usmeriti to na jednu temu..

Ja sam za ovaj celtov predlog

Nek se vukajlija podeli na 3 lige npr. Ko god novi se registruje, ide u tu trecu ligu. Kad npr autor bude 5000. autor na sajtu, prelazi u drugu ligu. Autori od 200-tog mesta su u prvoj ligi.
-Autori iz trece lige ne bi mogli da komentarisu i ocenjuju definicije od ovih iz prve i druge lige, iz razloga da ne bi dolazilo do toga da autori duplim nalozima koje tek otvore sami sebi povećavaju popularnost.
-Samim tim sto autori-pocetnici direktno idu u tu treću ligu, autori sa vrha koji se zgrožavaju raznoraznih gluposti koje pišu početnici i mi manje kvalitetni, ne bi morali da vide te definicije koje pišemo.
I kad bi moglo da se napravi da kad uđeš na sajt, imaš 3 nivoa (prva, druga, treća liga), i sam možeš da izaberes u koju ces ligu da uđeš i citas defke.

i mi manje kvalitetni

Ne nipodastavaj sebe.Preformulisi to.

@Mrs DogLover,
a misls li da bi onda vecina korisnika (reg.i nereg) cavrljalo po 3. ligi? Slabije malo. Nije los predlog, ali morace da se doradi. Vi iskusniji resite to

Nisam za taj predlog.... Jednostavno do 5000-og mesta ti recimo trebaju dve defke, sa nekim čak i ispodprosečnim skorom, dok ti za top 200 treba stotinak baš kvalitetnih defki, opet to nije realno.... A s druge strane svi bi ulazili samo na prvu stranu, prvu grupu autora.... Ostali tu ne bi imali šansi.... Celtov problem je rešenje. Evo ja i onako imam neverovatnu želju da prijavim 50 definicija dnevno (u proseku) za brisanje jer su stvarno loše. Kad već ocenjujem definicije, ne bi mi bio problem, ni da vršim neku vrstu cenzure, ako sam kompetentan za to, ali to već nije na meni da procenim..... Nek moderatori izaberu par članova, koji bi pomagali pri toj cenzuri....

Đe još modova, treba slat' svakome pvt.... mak'se...

Ljudi, baš me zanima kako bi sve to izgledalo. Iskucaš defku i pogledaš skor za nedelju dana, koliko je potrebno Stefanu Kostiću i još trojici volontera da iščitaju sve i selektuju.

@Jezivi, manje uspešni na sajtu...jel može tako umesto manje kvalitetni?

@buxnomaniak,
slazem se...al u principu, imaš ljudi i u stvarnom životu koji idu da gledaju fudbal treću ligu, tkd našao bi se po koji posetilac i tamo.

Za ovaj celtov predlog treba 20 moderatora

Ja glasam za celtov predlog

Jezivi, manje uspešni na sajtu...jel može tako umesto manje kvalitetni?

Jezivi je zadovoljan :)