Ко последњи победник 50

1. Mada sam ja potrošio bar tri od mojih svinjskih 9...;-))))

2. Čoveče,što sam se najela špageta-kakve sam napravila,skoro nisu bile tako dobre! :)))

3. ohoohoho

sa domacim paradajzom ili sa tomatelom?

4. Tomatelo,još nije lep ovaj "domaći" .

5. :DD

njami.. ja cu to u nedelju ujutru da pravim.. sad sam jela lubenicu pa sladoled.. :DDDDDD

6. Јао :) добро вечее...како стеее???

7. To ti je kombinacija "bež'te noge,usraću vas"!!! :))))))

8. dobro gogo nisam jedno za drugim...

caos mici.. de ti elektricar...? ;D

9. Ma,šalim se,Citi bre! :)))
    De si Miciiii :))))

10. pa znam ja to gogo.. :)

11. Inače,kad zujiš u grad? :))
    Skockala se?
    Kako noga?Jel' te gnjavi kad se menja vreme?

12. Ту је Елек, ту је :)

13. E,ako je Elektro tu,ja bežim!Stalno me gnjavi zbog one f...king čaše piva,koje je,uz to,bilo mlako!!!

14. Није на вукии гогоо :)

15. ako si mene pitala gogo malocas...evo ti odgovori:

videcemo gogo sve u svoje vreme..
    skockacu se vala..
    noga dobro al me kukovi zezaju jer ne smem da skazem niti da potrcim odmah me zabole i ne znam sta je u pitanju kao ni doktori, bilirubin mi je skocio na 30 pa se opet vratio u normalu, ova u domu zdravlja sto mi je vadila krv nije iglom ubola venu pa me rovarila evo imam ogromnu plavu masnicu a ona kaze da sam se mrdnula--pazi kad su mi suze posle (sto je retko;).. znaci strasno sad u ponedeljak opet na kontrolu a posle na saslusanje sude ovom sto me tresnuo i tako...ne secam se nicega... al provalila sam da me je on covek nosio 5 metra..strasno...

16. Bože,Citi...a jel ti pomaže neka fizička aktivnost-plivanje ili sl..?
    Kakvih koljača po domovima "zdravlja",užas!!Držim ti pesnice da sve prođe dobro.
    Mici,fala ti k'o sestri na obaveštenju! :))

17. hvala gogo veoma mi znaci...pa trebam dosta da plivam ali na letovanje idem tek u avgustu a do tada ne mogu svakog dana da idem na bazen.. jel znas mozda gde drze casove aqua-robica?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.