ako si mene pitala gogo malocas...evo ti odgovori:
videcemo gogo sve u svoje vreme..
skockacu se vala..
noga dobro al me kukovi zezaju jer ne smem da skazem niti da potrcim odmah me zabole i ne znam sta je u pitanju kao ni doktori, bilirubin mi je skocio na 30 pa se opet vratio u normalu, ova u domu zdravlja sto mi je vadila krv nije iglom ubola venu pa me rovarila evo imam ogromnu plavu masnicu a ona kaze da sam se mrdnula--pazi kad su mi suze posle (sto je retko;).. znaci strasno sad u ponedeljak opet na kontrolu a posle na saslusanje sude ovom sto me tresnuo i tako...ne secam se nicega... al provalila sam da me je on covek nosio 5 metra..strasno...
Bože,Citi...a jel ti pomaže neka fizička aktivnost-plivanje ili sl..?
Kakvih koljača po domovima "zdravlja",užas!!Držim ti pesnice da sve prođe dobro.
Mici,fala ti k'o sestri na obaveštenju! :))
hvala gogo veoma mi znaci...pa trebam dosta da plivam ali na letovanje idem tek u avgustu a do tada ne mogu svakog dana da idem na bazen.. jel znas mozda gde drze casove aqua-robica?
Mada sam ja potrošio bar tri od mojih svinjskih 9...;-))))
axxaxaxxaxaxa
Čoveče,što sam se najela špageta-kakve sam napravila,skoro nisu bile tako dobre! :)))
koje..??????
Milaneze :)
ohoohoho
sa domacim paradajzom ili sa tomatelom?
Tomatelo,još nije lep ovaj "domaći" .
:DD
njami.. ja cu to u nedelju ujutru da pravim.. sad sam jela lubenicu pa sladoled.. :DDDDDD
Јао :) добро вечее...како стеее???
To ti je kombinacija "bež'te noge,usraću vas"!!! :))))))
dobro gogo nisam jedno za drugim...
caos mici.. de ti elektricar...? ;D
Ma,šalim se,Citi bre! :)))
De si Miciiii :))))
pa znam ja to gogo.. :)
Inače,kad zujiš u grad? :))
Skockala se?
Kako noga?Jel' te gnjavi kad se menja vreme?
Ту је Елек, ту је :)
E,ako je Elektro tu,ja bežim!Stalno me gnjavi zbog one f...king čaše piva,koje je,uz to,bilo mlako!!!
Није на вукии гогоо :)
ako si mene pitala gogo malocas...evo ti odgovori:
videcemo gogo sve u svoje vreme..
skockacu se vala..
noga dobro al me kukovi zezaju jer ne smem da skazem niti da potrcim odmah me zabole i ne znam sta je u pitanju kao ni doktori, bilirubin mi je skocio na 30 pa se opet vratio u normalu, ova u domu zdravlja sto mi je vadila krv nije iglom ubola venu pa me rovarila evo imam ogromnu plavu masnicu a ona kaze da sam se mrdnula--pazi kad su mi suze posle (sto je retko;).. znaci strasno sad u ponedeljak opet na kontrolu a posle na saslusanje sude ovom sto me tresnuo i tako...ne secam se nicega... al provalila sam da me je on covek nosio 5 metra..strasno...
Bože,Citi...a jel ti pomaže neka fizička aktivnost-plivanje ili sl..?
Kakvih koljača po domovima "zdravlja",užas!!Držim ti pesnice da sve prođe dobro.
Mici,fala ti k'o sestri na obaveštenju! :))
hvala gogo veoma mi znaci...pa trebam dosta da plivam ali na letovanje idem tek u avgustu a do tada ne mogu svakog dana da idem na bazen.. jel znas mozda gde drze casove aqua-robica?