Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ne znam,Citi,nisam iz Bg-a..Ja jedva čekam lepo vreme pa da zaždim na ova naša jezera (7komada)i da se sita isplivam!
A ti probaj da izguglaš tu informaciju,bar je to pristupačno :))
a odakle si ti bese?
da naravno..
Pa,naslućuješ :))
neam pojma
Ma,nema veze :))
Bela Crkva?
prijava.
Odjavljujem te andjele...;-)
gdje si nikola!,nikako da utrefimo tajming
Eeee, kuća, poso, kuća poso....
a penzioner...cccc,kako lagis
Veruj mi da je sad moje vreme!!! Crn sam ko ciganin! Po ceo dan napolju i blejim u nebo prateći golubiove...Svi misle da sam na letovanju bio...
eee,bitno da uzivas..drago mi je kad cujem da neko ima istinsku strast i da u njoj uziva
Anđele, ja uživam u životu od 2004 godine...
znas,neki ljudi nikad ne dostignu taj nivo,bez obzira na sve teskoce i iskusenja u zivotu,iako ima onih bezbriznih koji se rode s manjkom osjeccaja odgovornosti ili cega vec..pa upijaju sve oko sebe
Anđele, znaš ja sam ležao na postelji potpuno nemoćan. Gledaš kako kaplje ona hemioterapija i kako se gasiš... Stotine noći sam proveo razmišljajući o životu. Kako sam bio glup. Imalo je hiljadu stvari koje su divne i lepe i u kojima bih uživao a ja sam bio sluđen poslom i karijerom. Kad sam preživeo, jednostavno sam se okrenuo tim stvarima...ŠAK MI U ZVANIŠNOJ DIJAGNOZI PIŠE ŽIVI MAKSIMALNIM KVALITETOM ŽIVOTA!!!Nisam ja dobio na lotou pa tako živim, nego sam naučio da užiam u malim stvarima...
mislim da to i jeste tajna srece-male stvari i otvoren um
Probudiš se ujutru nasmejan, skuvaš ženi kafu, odeš do prodavnice i nasmeješ prodavačice , produžiš do placa i gledaš golubove, vratiš se kući i uživaš i kuckaš na Vukajliji, opet do golubova, šetaš kejom, putuješ, obilaziš prijatelje...Male stvari, beznačajne, neko bi rekao, a ja uživam u njima...
nista nije beznacajno-samo treba pronaci svoj-pravi smisao svega,a ne traziti sebe u zivotima drugih ispraznih ljudi,i praviti komparaciju-jer to najcesce svi radimo..kao "eh da mi je..kao on..."a u stvari obicno pravo blago imamo bas pred nosom-ali takvi smo mi ljudi-ne vidimo najocitije..