Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ne znam,Citi,nisam iz Bg-a..Ja jedva čekam lepo vreme pa da zaždim na ova naša jezera (7komada)i da se sita isplivam!
A ti probaj da izguglaš tu informaciju,bar je to pristupačno :))
a odakle si ti bese?
da naravno..
Pa,naslućuješ :))
neam pojma
Ma,nema veze :))
Bela Crkva?
prijava.
Odjavljujem te andjele...;-)
gdje si nikola!,nikako da utrefimo tajming
Eeee, kuća, poso, kuća poso....
a penzioner...cccc,kako lagis
Veruj mi da je sad moje vreme!!! Crn sam ko ciganin! Po ceo dan napolju i blejim u nebo prateći golubiove...Svi misle da sam na letovanju bio...
eee,bitno da uzivas..drago mi je kad cujem da neko ima istinsku strast i da u njoj uziva
Anđele, ja uživam u životu od 2004 godine...
znas,neki ljudi nikad ne dostignu taj nivo,bez obzira na sve teskoce i iskusenja u zivotu,iako ima onih bezbriznih koji se rode s manjkom osjeccaja odgovornosti ili cega vec..pa upijaju sve oko sebe
Anđele, znaš ja sam ležao na postelji potpuno nemoćan. Gledaš kako kaplje ona hemioterapija i kako se gasiš... Stotine noći sam proveo razmišljajući o životu. Kako sam bio glup. Imalo je hiljadu stvari koje su divne i lepe i u kojima bih uživao a ja sam bio sluđen poslom i karijerom. Kad sam preživeo, jednostavno sam se okrenuo tim stvarima...ŠAK MI U ZVANIŠNOJ DIJAGNOZI PIŠE ŽIVI MAKSIMALNIM KVALITETOM ŽIVOTA!!!Nisam ja dobio na lotou pa tako živim, nego sam naučio da užiam u malim stvarima...
mislim da to i jeste tajna srece-male stvari i otvoren um
Probudiš se ujutru nasmejan, skuvaš ženi kafu, odeš do prodavnice i nasmeješ prodavačice , produžiš do placa i gledaš golubove, vratiš se kući i uživaš i kuckaš na Vukajliji, opet do golubova, šetaš kejom, putuješ, obilaziš prijatelje...Male stvari, beznačajne, neko bi rekao, a ja uživam u njima...
nista nije beznacajno-samo treba pronaci svoj-pravi smisao svega,a ne traziti sebe u zivotima drugih ispraznih ljudi,i praviti komparaciju-jer to najcesce svi radimo..kao "eh da mi je..kao on..."a u stvari obicno pravo blago imamo bas pred nosom-ali takvi smo mi ljudi-ne vidimo najocitije..