Ко последњи победник 50

1. odlicno,lijepo je sto si imao s kim da dijelis ta putovanja

2. Ej a ti mi nisi zaljubljena?

3. zaljubljenost je jedno,a zanimanje za iste stvari sasvim druga stvar.idealno je kad se podudare

4. U pravu si... Hvala Bogu pa sam mogao da upadnem u tu kombinaciju...

5. a imas li inace neke prijatelje u koje imas povjerenje?

6. Imam 3 prijatelja sa Vojne Akademije(imao 4 , al mi jedan nažalost umro na rukama) i jedna prijateljica iz osnovne KOJIMA MOGU REĆI SVE I ZA KOJE BIH RUKU DAO, a i ovako imam MNOGO DRUGARA I PRIJATELJA, ali ne toliko poverljivih...

7. sve u svemu ovako povrsno gledajuci -ti si prilicno sretan covjek..

8. Ja to ne krijem!!! Otvoren sam prema svima. Kažu da se dobro dobrim vraća...Mada mislim da sam se generalno promenio posle bolesti...Od tada sam nepopravljivi pozitivac!

9. to se osjeti....
    a nemoj da kasnis..

10. Joj baš mi je lepo kuckati se sa tobom...Do sledeće prilike, kada ću ti valjda saznati ime...;-) POZDRAV!!!;-)

11. naravno,lijepo se provedi...

12. Ajd, uživaj dalje u ovom danu...

13. hoću.hvala za polet

14. Rado ću to učiniti i drugi put. Kasniiiimmmmmmm;-))))
    Al vredi!;-)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.