Mada ne žalim se ni na ovakav život. Imamo solidna primanja, stan od 75 kvadrata +još toliko tavana koji možemo da preuredimo u stan, kola...Kolika je cena truda? I ovako je lepo...
Treba čovek uvek biti umeren. Mada, neverovatno je da čovek slično živi ma koliko para imao. Eto mi smo mislili kad mi se žena zaposli ima da uživamo. A mi isto živimo kao i sa mojom penzijom, samo imamo bolji telefon, digitalnu kablovsku, brži internet, bolja kola... U suštini imali smo sve to i sa mojom penzijom...
Pa priuštio sam sebi putovanja i kada smo imali samo moju penziju...;-) Zato nemamo zavese, tepihe, stočić u sobi nam je gajba od piva preko koje je daska od kuhinjskohg elementa... Ali zato od 2005 godine smo bili bar 15 puta na Crnogorskom primorju, krstarenje Nilom, Tasos, Halkidiki, Ohrid, Kopaonik, Tara, Zlatibor, Palić, Atina....
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Anđele moram da idem 10 ak minuta. Hoćeš li biti tu ili da se pozdravljamo?
Dobro jutro od moje malenkosti! :)
jutro muskatlice-kako kisa godi tvojim laticama danas
Ima li živih?
tu sam
Jeeee;-)))
kuhao se rucak..?
Hranili se golubovi. Žena mi je na ekskurziji danas , a ja idem na poslovni rušak oko 1, pola 2 pa ne kuvam danas!:-)
e to bi moglo da se nazove poprilicno uspjesnim danom
Što, što nema žene ili što ne kuvam?;-)
ma onako ukupno-jer zenu ces vise pozeljeti,rucak je uvijek bolji kad neko drugi kuha-tj pere sudje
A i poslovni razgovor sa drugarom iz Švajcarske....;-)
opaa
pa to bi mogao i posao da se uganja....u svicarskoj ili..
Ne znam...Razmišljam koliko je pametno da uletimo u neke poslove,par godina da šljakamo, i onda još jedan stan kupimo, izdamo i putovanja...
vjecita dilema-pokrenuti posao ili ne
valjda zavisi koliko rizikujes-ja sam uvijek za neke safe opcije-nakon mnogih zaletanja u prazno
Mada ne žalim se ni na ovakav život. Imamo solidna primanja, stan od 75 kvadrata +još toliko tavana koji možemo da preuredimo u stan, kola...Kolika je cena truda? I ovako je lepo...
bas tako,premda lijepo je imati jos vise-hehe
Treba čovek uvek biti umeren. Mada, neverovatno je da čovek slično živi ma koliko para imao. Eto mi smo mislili kad mi se žena zaposli ima da uživamo. A mi isto živimo kao i sa mojom penzijom, samo imamo bolji telefon, digitalnu kablovsku, brži internet, bolja kola... U suštini imali smo sve to i sa mojom penzijom...
da,ali zar sada ne možeš da priuštiš putavanje negdje daleko..a bar meni putovanje je najveće zadovoljstvo
Pa priuštio sam sebi putovanja i kada smo imali samo moju penziju...;-) Zato nemamo zavese, tepihe, stočić u sobi nam je gajba od piva preko koje je daska od kuhinjskohg elementa... Ali zato od 2005 godine smo bili bar 15 puta na Crnogorskom primorju, krstarenje Nilom, Tasos, Halkidiki, Ohrid, Kopaonik, Tara, Zlatibor, Palić, Atina....