Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 10

1. Recimo da sam baksuz ponekad. :) Ne znam kako bih definisala..možda zbog toga što ljudima više volim da dočaram gde greše, nego da im kažem. Reči su relativne, svako ih shvata kako mu se sviđa.

A koja je tvoja lepa osobina?

2. Volim pomagati slabijima al pod uslovom da se posle ne kurče zato sto me to iritira! Saosećajan sam!

Tri najlepse osobine koje posedujes (a ovo za svoju losu osobinu si lagala kao ker :D)

3. Hahaha nisam, stvarno umem da budem baksuz. Pitaj svakog mog bivšeg dečka. ;)
    Pametna, lepa, talentovana. Ima li bolje? :D

Da li veruješ u dobra, nesebična dela?

4. Ne, verujem samo u zle ljude i zle pojave. Jedino se tako nesto u zivotu kvalitetno desi. Naravno da verujem, i ja zastupam taj pravac!

Nauka ili religija (objasni stakwena pwepotentno biće :) )

5. Hahahaha, nisam prepotentna, malko se zezam. :)
    Religija mašta, nauka dokazuje. Mada bih istinski volela da mogu da dozvolim sebi da budem religiozna, lakše je verovati da o tvom životu odlučuje tamo neka sudbina i tamo neki bog, nego ti sam.

Da možeš da biraš, šta bi radije bio-lep ili pametan? :) Obrazloži.

6. Bate bio bi uvek pametan, lepota uvek prodje, lepota je kurac, dok pamet je motor pokretac.

Zašto mislis i da si lepa i da si pametna (ko te slagao)? :)

7. Kad ljudi vide moje slike iz bebećeg perioda kažu da sam baš bila lepa..al' prošlo, sad oklevaju da me pogledaju, strašan je to prizor. :) Inteligentna jesam, ali džabe mi to kad nisam pametna. Mada se sve nekako nadam da će doći bolja vremena za mene, tužnog grbavog gubavca...sa kratkim repom. :)

Koliko sam uspela da te ubedim u istinitost svoje ispovesti? :)

8. Ja sam psihopata pa ti verujem! Verujem ti jer sam i ja kao klinac bio lep, mada su govorili da sam i pametan-sad me niko n jebe 2% osim nih kojima trebam pa se trudim da stvorim krug ljudi od poverenja, u kurac. Dakle verujem da si int jer odgovor zvuci int do neke mere. Ovo za rep znam :)

Da li mislis da si bolja osoba od mene (obrazloži jebem mu mater :) )

9. Naravno, ti si samo slova na ekranu, dakle nisi ni osoba, a kamoli bolja osoba od mene. :)

Šta si prvo pomislio dok si čitao ovaj moj odgovor? :)

10. Da ću da zadavim tu nevinu mačku! Da si lažljivo đubre i prepotentna svinja :D (i drugi put sam pomislio isto)

Sta si pomislila dok citas moj odg?

11. Da nije mačka, nego mačak. Za ovo drugo sam se naglas nasmejala-nema potrebe da mi laskaš. :)

Zar nemaš pametnija posla nego da se ovde kuckaš sa mnom? :)

12. uhuhuhuhu al smo duhoviti. Nemam pametnija posla kao ni ti! A i da imam ne bi ga radio!

Kolko je sahat?

13. Ja imam, nažalost, al' zanimljivo mi ovo.
    Sahatno staklo? Nemam pojma, lomila sam samo pipete, one nisu skupe.

Najveći blam? :)

14. Bilo vise...ali odgovrio sam u srednjoj profesorici srpskog na pitanje sta je svirao Vuk, ja reko pa svirao je violinu jer nisam imao pojma a drugar mi je pokazivao nesto kao da je violina (nisam kontao da su to gusle). Kapirao sam kao Vuk je faca smislio je pismo ovo ono, sto ne bi svirao violinu! Jel...svi su uirali od jebenog smeha.

Tvoj najgori blam?

15. Khm, ne smem da kažem, bezobrazno je. :) Ali jedan od interesantnijih je bio kad sam na gradskom trgu, za svoju maturu, pala. Prvi put na štiklama, pa mi još palo na pamet da trčim..guska! Srećom, nije mnogo ljudi videlo i nisam se mnogo nagrdila. :)

Najveća laž koju si čuo o sebi?

16. Da želim da budem žohar! Lagale su kurve i licimuri, kažu da sam svasta hteo. Ne znam, uglavnom je to bila neka klasika, nista posebno cega bi se sada mogao setiti. Nisam bas mnogo dobijao povratne informacije tog tipa.

Da li bi bila sa mnom i zasto ( a zasto ne)? (samo za stakwenu)

17. Otkud znam, ne poznajem te, a bogami ni ti mene. :)

Što me to pitaš?

18. Nemam pojma, zagoreo sam :) Zajebavam se, nemam pojma! Kontam da si swatka pa sam eto želeo neku awanturu. Reko možda imaš praznu gajbu! :)

Jesi izgubiwa newinost? :)

19. Hahahaha, kakva koincidencija, imam praznu gajbu. :) Al' slaba ti vajda, ništa pre braka. Hahahaha :)

Ajd opiši kako me zamišljaš, živo me interesuje. :)

20. Mislim gari to je prezajebano, ali evo ovako bi ja nesto voleo: Kapiram ono kao imas praznu gajbu, jako si kul i jedva cekas da ti neko tipa mene doleti da te zadovoljava. Kontam da si inteligentna (sto u ovom momentu uopste nije bitno-cak je pozeljno da si malo zaglupljena), kontam da si ok riba nista posebno, misim nisi neka mis ili te fora ali si bila medju 4 najlepse u razredu gde je zena bilo 18-20. Make my dream :D

Šta te sprecava da te zadovoljim? :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.