Ne da te zasmeju, već da te nasmeju. Ne pratiš me, Hrnjau. :)
Zašto je upitna reč. Može se koristiti i u drugačijem obliku. Svejedno, tada ne menja značenje (zbog čega?). Česta je u retoričkim pitanjima. Primer: "Zašto si toliko glup?". Omiljeno pitanje svakog malog deteta. Ma šta mu odgovorio, uvek će te pitati "a zašto?". Jedna enciklopedija sadrži čuvenu reč u naslovu. Zove se "1000 zašto, 1000 zato". I zašto mi postavljaš glupa pitanja? :)
Da li uživaš u dinamičnom životu ili ti ponekad treba predah?
da ali ne znam zasto! :) Treba, ne kontam što ili što god!
(zato jer mi nista pametno nije pal na pamet :) )
Jel woliš da kakiš i opiši zbog čega u tri koraka!
Mislim da mi se jako dopada njeno ime, baš mi je super to sto sva tri počinju sa slovom V. Mislim da je super drugar, postena osoba i sto je najvažnije dobrotvor.
Da li se slažeš da je ova nosata Isidora Bjelica u stvari tipus?
Na mišljenje mislim da ne utiče, više možda na želju za boljim upoznavanjem. Ali ako sa lepih usana lepog lica čujem plitko razmišljanje filovano kompleksima, nema te lepote koja to može ispraviti.
Za ekipu mužjaci, generalno i jedni i drugi!
Beograd ili Banjaluka?
ne volim vece gradove
kisobran ili kabanica
Kišobran.
Koliko je teško drugima da te nasmeju?
de si stakwena...tesko je, ne trebaju da pokusavaju da me zasmeju, to je glupo, samo nek pricaju a ja cu vec nesto sesno pronaci!
Šta wiše woliš, fejsbuk ili karike i opisi zasto u 10 rečenica!
Ne da te zasmeju, već da te nasmeju. Ne pratiš me, Hrnjau. :)
Zašto je upitna reč. Može se koristiti i u drugačijem obliku. Svejedno, tada ne menja značenje (zbog čega?). Česta je u retoričkim pitanjima. Primer: "Zašto si toliko glup?". Omiljeno pitanje svakog malog deteta. Ma šta mu odgovorio, uvek će te pitati "a zašto?". Jedna enciklopedija sadrži čuvenu reč u naslovu. Zove se "1000 zašto, 1000 zato". I zašto mi postavljaš glupa pitanja? :)
Da li uživaš u dinamičnom životu ili ti ponekad treba predah?
da ali ne znam zasto! :) Treba, ne kontam što ili što god!
(zato jer mi nista pametno nije pal na pamet :) )
Jel woliš da kakiš i opiši zbog čega u tri koraka!
Ne, jer mi je teško da se rastanem s bližnjim. :) A ne mogu da ti opisujem i "zbog čega", rekoh u gornjem postu da je isto kao "zašto".
Da li te je iko ikad predložio kao etalon za (ne)normalnost?
Mislim da nijeste, bijo sam maleni jako pa se ne sećam bašonako skroz pa će onda moj odgovor biti pod 1. DA!
Šte je etalon?
Reč od čijih se slova može napraviti reč etanol, mada nemaju mnogo veze jedna s drugom.
Omiljeni procenat etanola u piću?
AAAAaa taj etalon, mislim da je po danu 5% a uveče 40-42%V.
Reci mi, reci mi reci mi reci mi reci mi reci mi reci mi reci mi reci mi reci mi reci mi, koja ti je omiljena nindža kornjača?
Leonardo.
Kako se nindža kornjače raspoznaju između sebe kad skinu one trakice oko očiju i zglobova?
Nikako, svaki dan kreću od nule ali je fora sto vec svaka poznaje vestine one druge pa se jednostavno prilagodi boji i oružju.
Bora drljača ili DJ krmača, ko je po tebi veci umetnik a ko smeker?
Bora Drljača, uvek i u svakoj prilici, njegova slika u kostimu Betmena mi je već duže vreme avatar na msnu.
Šta misliš o Vesni Vukelić Vendi?
Mislim da mi se jako dopada njeno ime, baš mi je super to sto sva tri počinju sa slovom V. Mislim da je super drugar, postena osoba i sto je najvažnije dobrotvor.
Da li se slažeš da je ova nosata Isidora Bjelica u stvari tipus?
Ne, više mi liči na lošu zajebanciju majke prirode.
Koliko fizički izgled neke osobe utiče na tvoje mišljenje o istoj?
Na žalost dosta, ali samo kada se radi o prvom utisku. Lice koje se duže gleda ima naviku da postane lepo.
Isto pitanje!
Na mišljenje mislim da ne utiče, više možda na želju za boljim upoznavanjem. Ali ako sa lepih usana lepog lica čujem plitko razmišljanje filovano kompleksima, nema te lepote koja to može ispraviti.
Šta ne voliš na sebi?
Na sebi ne volim...hm...ša znam...ne volim ne volim, ne znam, imam nekako ćoškastu glavu. Dakle glavu ne volim na sebi :D
jel bi radila plasticnu op. i zasto?
Ahahaha, kako bre ćoškastu? :D
Ne bih ukoliko nema medicinski opravdanog razloga za to. Za sad nema.
A koju svoju osobinu ne voliš?
Šalim se nije ćoškasta :), imam grbu na nosu!
Ne volim to sto cesto obracam paznju na to sto okolina kaže dakle neka vrsta sujete (jebem im mater)
A ti stakwena, koja je tvoj ružna osobwina?