Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Oči-da me preseče u stomaku kad me pogleda;
Usne-da me izuje iz cipela kad me poljubi;
Ramena i ruke-da nestanem kad me zagrli.
Najslađi poljubac? Kad, kako, zašto baš taj?
U jbt pa ti jesi zahtevna! Da te preseče u stomaku, izuje iz cipela i da nestaneš. Ja stvarno više nemam sa tobom sta da pricam! :)
Najsladji, brate prvi, secam se da mi se i nije preterano dopao iako mi jeste najsladji-posto je bio prvi! Ona se ljubila, vrtrele je jezikom kao pomahnitala, aj sam u pocetku zmureo posle nisam moga, onda sam poceo da razmisljam i ljubio sam se mehanicki. Posla kada sam dosao kuci brisao sam jezik peskirom (7i osnovne)
Ajd sad ti posto kapiram da te bas ta pitanja zanimaju!
Nije da me isključivo to zanima, ali razgovor je išao u tako nekom pravcu, pa me asociralo. :)
Pitaj slobodno nešto drugo.
A znači muwali smo se ( sorry nisam skontao) :D
Neka, ja i ti smo završili :D (za sada)
Jesmo? Obavesti me sledeći put da mi ne promakne taj momenat. :D
Evo onda pitanje za nekog ko hoće da se igra:
Najlepsi poklon koji si dobio/la?
Nemam pojma.
Najglasniji komšija i čime bi ga utišala?
Mali Milan, ali sad je poodrastao i ne kmeči više..a imala sam želju da ga utišam na razne načine.
Kako je bilo na ispitu?
Don't ask...35 minutes of chiling :D
Kako će biti na Exit-u?
Još uvek ne znam hoću li ići, još manje gde ću biti ako odem. :) A valjda će biti okej, svake godine je bilo.
Kad će više toplo vreme?
Čim bude struje.
Kad će plata?
Krajem meseca.
Kad će mesec?
Krajem plate hehehehe.
Gde radiš?
Uterujem đavole.
Čime pišeš?
Prstima :D
Čime crtaš?
Četkicom.
Najstariji član tvoje uže porodice koliko ima godina?
81 :D
Najmlađi,ako ne računamo mačke?
13, sin rođenog strica.
Kod tebe?
Burazerov klinac,dve godine :D
Najnemirnije doba u životu?
Od prošle godine, i evo, još traje, sa ponekom pauzom za ispitni rok. :)
Najdosadnije godine u životu?
Brate prosle godine, to je bio takav smor da ja to vise ne pamtim!
Omiljeni ....... npr poster koji si kacio/la na zid?