Ti misliš da ja pijem zato što volim? :)
Šalim se, ne pijem ja toliko koliko se zajebavam na tu temu. Pijem kad izađem negde, jer sam nepušač i imam standardni problem-šta ću sa rukama?
Ne znam, kod nas u ravnici nema ni jedne...madjutim ponekad da, zato sto mi je zanimljivo, a možda glavni razlog leži u tome sto Don Kihota (ako se ne varam) nikada nisam procitao!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Blah, nisam kačila postere. Na zidu mi je nekoliko fotografija nekih dragih ljudi, sve su mi omiljene.
Jesi li nekad sanjao/la više puta isti san ili možda isti motiv u različitim snovima?
Uf, sad mi se to desava!
Kakve filmove najcesce gledas?
Možda zvuči malo čudno, ali ne gledam filmove. Smara me to. :) Dođe mi jednom u godinu dana da pogledam nešto, a ovako c.
Kakvu kafu piješ?
Najjacu koja moze da se skuva! I tursku naravno, samo nju pijem...
Omiljeni ples, igra?
Ne iglam :D
Omiljena društvena igra?
Cugopol. ;)
A tebi?
Nemam pojma,recimo Riziko.
Što piješ toliko?
Ti misliš da ja pijem zato što volim? :)
Šalim se, ne pijem ja toliko koliko se zajebavam na tu temu. Pijem kad izađem negde, jer sam nepušač i imam standardni problem-šta ću sa rukama?
Stvarno misliš da sam alkos? :)
Da :D
Stvarno misliš da sam neiskvareno zlo?
Zao si u toj meri koliko sam i ja alkos, pa se preračunaj. :)
Kako planiraš da provedeš dan?
U kući,za kompom,pošto treba da radim nešto za školu.A nemam pojma kako.
A ti?
Kao i do sad, čitaonica i ovde za pauzu. S tim što stavljam akcenat na čitaonicu danas.
Koliko para imaš u džepu trenutno?
Nula dinara.
Koliko žvaka imaš kod sebe?
0
Да ли си се икада ошишао на ћелаво?
Davno..
Omiljena boja i zasto bas ta?
Zeleno, volim te, zeleno! Jer je sjajna, iz kog god ugla je gledaš. Ne mogu da pišem eseje. :)
Najlepši poklon koji si poklonio nekom?
Najwepšiji pokwon koji sam nekome nekada dao je onih 100 dindžusa koje sad poslao sebi poštom!
Da li pišeš plagijatorske definicije i zašto?
Pišem, ugledam se na tebe.
Da li se boriš protiv vetrenjača i zašto?
Ne znam, kod nas u ravnici nema ni jedne...madjutim ponekad da, zato sto mi je zanimljivo, a možda glavni razlog leži u tome sto Don Kihota (ako se ne varam) nikada nisam procitao!
A sto se ti nikada ne boris portiv Wetrenjača?
Zato što umem da pustim govno da smrdi. I jeste Don Kihot.
Šta misliš, je li treba ostavljati govno da smrdi, ili ga treba izgaziti?