Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 10

1. Odgovorila si i za emocije :) (smejes se i nerviras sa sagovornikom)

AJ sad, sta mislim...pa ovako na generalnom planu me to smara i nemam obicaj to da radim, nije mi zanimljivo jer će da se rasprsi kao magla i na kraju ce se ispostaviti da je bio cist gubitak vremena (za ekstremne uslove predugackog dopisivanja).

A o ovoj situaciji imeđu mene i tebe oh Stakwena, ovo je sasvim nesto drugačije, ovde smo ti i ja, 1 na 1, karte su na stolu i mi se igramo, plesem, nose nas vihori zadovoljstva, strasti i previranja...

Ne generalno mislim da je šitina i u sustini samo sebi kradem vreme ali posto mi se nista pametnije ne radi naleteo sam na nekog sa kim mi je zanimljivo da komuniciram pa otud valjda i pisem ovolike jebene tekstove. Stakwena ja te sada wolim.

Oćeš da mi budeš inrnet dewojka da mogu da javim svima na fb? ahahahaha

2. Pazi, kradeš sebi vreme ukoliko si planirao da..šta znam, ideš do grada, a odlučio da ostaneš i kuckaš se s nekim. To je već zabrinjavajuće. (mada ne mogu da ti zamerim čak i ako je to slučaj, znam da sam neodoljiva) (šala:) ) Ali ovako je sasvim okej, jer sam procenjuješ na šta trošiš vreme.
    Tako da, piši šta 'oćeš, 'bo vas fejsbuk, ali se potrudi da ne saznaju za to moji internet momci i švaleri. :)

Je li stvarno imaš fejsbuk ili me zajebavaš? :)

3. NEmam fb, ugasio sam ga pre skoro godinu i pobrisao apsolutno svu gamad i trajno zatvorio nalog jer nisam mogao da posmatram sta se desava a da ne komentarisem...tj nisam želeo da zbog glupog neta dodjem u svadju sa ljudim iz realnog zivota samo zato sto se prekretenišu okolo...pičke :)
    ( e da, imam majspejs ali samo 1 prijatelja prakticno je nalog mrtav, sa majspejsom imam bolja iskustva, mada imam nalog i na karikama ali samo da bi zajebavo debile 1 ili 2 puta u trenucima dokonosti i hedonizma)

Ma da, ovo je ok jer kontam da si normalan lik pa kao ovo ono...wowim te

Sta je sa tvojim fb ili nekim drugim socijalcem?

4. Hahahaha imao si feeeejss nja nja nja.. :D
    Ne, nemam ni fejs ni gejspejs, ni karike, ni lastfm (nikada i nisam, i ti to dobro znaš, Bobo!), povukla sam se sa socijalnih mreža, koristim jedino msn da se kuckam sa ljudima koje ne viđam često, jer tu ne može da me nađe svaka budala, već samo budala kojoj kažem na kom mailu da me traži. :)

A koliko si imao prijatelja na fejsu? Hahahaha :)

5. Bili su mi prijatelj moja ćale, keva i sestra, kao u sautparku :)

Imao neki 140 likova sa faksa srednje, osnovne i tako neke poznanike, Zajebavao sam tamo i svi su mi lajkovali statuse, čak mi je drugarica rekla kako sad nedostajem tamo, neka fruga je rekla meni u fejs da umire na moje komente aneka treća je rekla da bi se jebala sa mnom. ahahahahahahha (zajebavam se za ovo zadnju).

Bila je jednom jaka fora, ova neka seljanka postavila slike sa diplomskog, ja skino ceo album i malo joj povecao nos i to. Slika njena, ona na odbrani diplomskog a projektor baca svetlo na zid i pise naslov rada kao ja se izvinjavanj sto sam ovakoav mentl i sto sam smarala 6 godina bla bla bla.

Koliko iams kontakaa u mobilnom?

6. Nemam pojma. U fonu 61% used plus na kartici 66 brojeva, sad sam proverila.

5 najinteresantnijih imena kojima si nekog upisao u imenik?

7. pa daaaaj jesi normalna....

ajd nek bude:
    1.Ćirin!!!!!! posto se na njega stalno deremo
    2.Čorba-jer mu je to pravi nadimak
    3.Ribar-jer se gari tako preziva (madjar)
    4.Gojko znojko-dopalo mi se
    5.Jova djavo-jer je kao lucifer

Idem stakwena, gledam x files pa na kuntu, čujemo se sutra...a do tad...

5 modela telefona koje si do sada imala/o?

8. Имао сам само 3 телефона!

Нокија 5110 од 2000те па до двехиљаде пете године... Дао је ћалету.
    Сони ериксон к510и од 2005 па до 2007
    Од 2007 имам нокију Н73 и ради још као змај.... Ни ђојстинг нисам мењао.

колико сарми можеш највише да поједеш?

9. Dve valjda, nisam se forsirala nikad preko toga.

Više voliš da si gost ili domaćin?

10. Gost u kuci dobrog domacina.

Da li si nekada putovao/la sa vise od tri kofera?

11. Ne, još uvek imam samo 2 ruke. :) A realno, i nemam više od 3 kofera. :)

Gde ćeš letovati ove godine?

12. Mmm... pregovori su jos uvek u toku. Verovatno Italija.

Koji "egzoticni" jezik bi voleo/volela da naucis i zasto?

13. Norveški, mada nije to toliko egzotično..zato što volim Skandinaviju i neke pisce iz tih krajeva. :)

Bez koje čokoladice ne možeš da živiš?

14. (I ja isto! :))

Obozavam Ferrero Rocher. Kamo srece da su to jedine cokoladice na koje odlepljujem.

Koja te je vest (iz sveta sporta, ekonomije, drustva, hronike, tehnologije, politike...) najvise iznenadila od pocetka 2010. godine?

15. Uf, stvarno mi ništa ne pada na pamet, skroz sam se isključila iz tih stvari kako sam počela da spremam ispite za ovaj rok..recimo da me je najviše iznerviralo što studentska služba neće raditi kad budem išla da polažem, pa moram ići dan ranije da obavim tamo nešto, i što ću izgubiti minimum 2 sata u prevozu do faksa i nazad. Eto. Šta ću, pod utiskom sam. :)

Za tebe isto pitanje? :)

16. Kad sam saznala da su pre nekoliko godina u Italiji zabranili zaprasivanje komaraca.

Da li si sklon/a kajanju?

17. Nisam skoro uopšte. Šta je učinjeno-učinjeno je. Nemam ništa od kajanja.

Najveći strah?

18. Da se desi nesto mojim sestrama :O sad me jeza prodje kad pomislim.. daleko bilo!

Najgluplja fantazija?

19. biti zilioner...

el si nevin/a?

20. Ne.

Da li si punoletna, osobo? :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.