Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 10

1. Mislim da treba ostaviti govno na miru, ali prvo dobro proceniti sta je govno a sta ne!
    *gowno

A šta ti kontaš da su swe wetrenjače gowno?

2. Ne, ali su govna uglavnom vetrenjače.

Šta si poslednje pročitao, kad već nisi Don Kihota? Imaš neku preporuku?

3. ALHEMIČARA...zajebavam se, nista na književnoj bazi...Navodnjavanje (za faks) čitam kao sumanut...a osim toga neki knjižurak put ka veličenstvenosti...inspirativna stvar...

Kakvu literaturu preferiras?

4. Hahaha umalo ne padoh u nesvest..
    Čitala sam skoro nekog Španca (Karlos Ruis Safon), interesantan mu je bio prvi roman, drugi već dosta liči na prvi, ali i dalje nisam mogla da se odvojim, a treći sam počela i nikako da nastavim. Kao jebeni Koeljo, sve na isti kalup. Relativno skoro sam otkrila da mi se sviđa kako Hese piše, sad sam u potrazi za njegovim delima, time ću da se zanimam verovatno.

Kakvu muziku voliš?

5. Preferiram kvalitetan zvk bilo kojeg žanra, dakle mjuz volim da prilagodim situaciji pa tako klasiku ili neki instrumental pustim uz učenje, u vožnji može mejnstrim gluposti aktuelni strani hitovi radio as roadstar i sl, na egzitu može rok, haus, dram end bejz...generalno bitno mi je da mjuz pogodi trenutni filing....

A ti ljubawi? :D

6. Hahaha, je li mi i to novi nadimak?
    Ne umem da definišem, ono što je kvalitetno i što mi se sviđa. Imam različite faze, od Baha do Bloodbatha, doslovno. Večeras sam u nekom unplugged raspoloženju, jutros sam slušala AC/DC. Varira.

Koji ti je onda to kriterijum za procenu kvaliteta neke muzike?

7. Sve je relativno jel. Jedno je ako slusas kuci gde ti atmosfera nije bitna u toj meri kao na koncertu a drug oje...hm...sta je drugo...drugo je...nema drugo.

Subjektivan faktor je odlučujući, ako mi se sviđa reći ću da je meni kvalitetno a ako ne pa onda cu reci da je meni to sranje. Generalno svaki kvalitet je vec proveren pa nemam tu neku preteranu potrebu za istraživanjem. Svaki žanr ima kvalitetne izvođače na meni jesamo da izaberem šta mi se dopada! (malo glupav odgovor ali bolji neeeemam, eto ubij me)

Sta slusati na ovogod. exitu, aj, a da je kvalitet?

8. Uf, nisam se obaveštavala o svim izvođačima, samo se nadam da ću uspeti da čujem Behemoth u petak i Suicidal Tendencies u četvrtak od "zvezda", mada bude uvek odlične muzike i među ovim manje afirmisanim, domaćim bendovima. Obično kad ne znam ko svira u tom trenutku, krenem besciljno, i nađe se uvek nešto. Tako ću i ove godine, verovatno.

Koliko lako ili teško se navikavaš na novu muziku, tipa novi album omiljene grupe?

9. Šta ja znam, jako me je potresao Željko Joksimović, Ana Bekuta i Boki Rus sa svojim novim albumima. Sejo Kalač je imao vrh prvi album a drugi onako, Džej nije dugo ništa idao tako da mi je OK.

Najteže mi je bilo da se prilagodim an novi stil Jelene Karleuša, taman sam apsorbovao svu onu seljanu kad evo, javio se novi pokret...ali znaš kako...mlad sam...nemam gajbu...prinuđen sam da se prilagođavam pa mogu sve da slušam.

Zajebavam se normalno, sto se tice pitanja, kad grupa ili neki evac nesto izbaci novi album a meni ne odgovara prosto ne slusam to govno i kažem da je gari ljakse! :)

Omiljeni srpski mafijaš i zašto :)

10. Komšija Slobodan. SveCki, a naš.

Najbolji gulaš koji si ikad jeo i gde?

11. Gulaš brate sam do jaja jeo za 1maj ove godine na kraju sveta na dunavcu kod kowilja. Zečeći ili zečiji gulaš je brutabilan, pileći isto peferiram, mada sam i jedan jako dobar jeo kod bivše ribe (sam sam ga skvuao obzirom da ona nije imala ruke, ali ne da je bio dobar nego mama je bio, i nije bila ona fora kao ja sam kuvo pa se meni nece dopasti, ne ne) Ćela me je posle zajebavao da sam kesa i da sam bio na specijalizaciji iz kulinarstva :)

Opisi mi do u dealj kakva jaja volis tj nacin na koja su ispecena sve sa prilozima i sl (moram da znam)

12. Ima par kombinacija koje preferiram. Klasično ispržena, "na oko", onda kajgana sa malo mleka, kajgana sa paradajz sokom iii..to je to. Malo ulja, vruć tiganj, bez soli i bez začina. Nisam puno zahtevna.

Kad si poslednji put dočekao izlazak sunca, a da to nije bilo uz komp?

13. AU, zajebano pitanje, Zajebano staklenaaaaaa...moram da se napregneeem

Zadnji put je to bilo davne 1968 godine kada smo ja i moja baba isli na pijacu da prodajemo...ne ne ne

Pre 10 dana sam izasao da ispusim cigar na teras dok je svanjivalo

Sta mislis o pusacima?

14. Ništa, i moj ćale je pušač. Samo se on tripuje sad, pa kao ostavlja. Kontam da više sebi nanosi štete kad se nervira jer se odriče nečeg ne sasvim dobrovoljno, nego da zapali jednu i smiri živce.

Šta misliš o devojkama koje vole da sede na betonu i piju pivo iz flaše? :)

15. Ovo za pivo onako, mislim da je super, ali sa sedenje na bwetonu to je fantasticno. Oduvek sam bio lak na devojke ovog tipa (pogotovo ako su zavijene u crnu ćebad ili nos mantije kao Luis)

Jel ti nekada smetalo tj da li si se pitala kako je neposteno sto muskarci mogu stojecki da piske i ne moraju da skidaju pantalne a žene ne? Obrazloži u najsitnija crevca :)

16. Naravno da je nepošteno, u to sam se i uverila jednom prilikom kad tvrđava na Starom gradu nije bila osvetljena, a ni uređena baš kako treba, pa kad sam otišla tamo da piškim i zagazila u travuljinu, nisam ni skontala da je oko mene bila kopriva dok nisam čučnula...

Misliš li ti da je nepošteno i imaš li predlog šta bi to muškarci trebalo da rade da bi olakšali ženama i izjednačili se na neki način?

17. Imam predlog stakwena (čisticu i spremaću ti kuću) :D

Treba da urade oh sve sto je jihovoj dragoj potrebno, da joj olaksaju u svim sferama zivota kako bi draga imala vise vremene da bude lepa i da prati nejnovije serije, jednostavno da bude u toku.

Zezam se, evo recimo, pa nek bude da treba da viseo bracaju paznju na njih (muskarci). Mada ja kontam da su žene ravnopravne sa muskarcima u gotovo svemu (pitanje sa kojim muskarcima) ali na generalnom planu svako ima svoju muku i jedino obostrana pomoc je prava pomoc :) (sad sam te oborio)

Mislis li da si podredjena u odnosu na musku populaciji (ili zene uopste i zasto)?

18. Nisu više, sad i one mogu da idu u vojsku!
    Šalim se..ne znam, ne mislim da su podređene, ali ima gomila stvari koja nije fer prema ženama. Recimo, fora pri zapošljavanju, uslovljava te poslodavac kad da ostaneš u drugom stanju i slično. Mada, još mi je rano da razmišljam o tome.

Misliš li ti da su muškarci superiorniji?

19. Jesu u nekim stvarima, naravno na osnovu prirodnih performansi i slicno ali to je samo na generalnom planu jer ipak svaka jedinka sama za sebe...u nekim drugim stvarima su žene superiornije. Svaka od vrste ima neke prirodne performanse u kojima dominira u odnosu na suprotnu stranu!

Da li msilis da je možda glupo da pricas sa ljudima koje nikada neces upoznati o licnim stvarim iznosenjem licnih stavova i dogadjaja iz proslosti i svojim razmisljanjima. Da li mislis da je normalno da razmenjujes emocije sa nekim koga nikada neces upoznati? (aj sad)

20. Možda jeste glupo, ali meni nije ni neobično, niti strano. Uživam u takvim razgovorima, opuštaju me (vidiš i sam). Čak umeju i da me ohrabre u situacijama kad se zapitaš da li si ti lud ili su ludi svi oko tebe, pa se ispostavi da si ti ipak normalan. Nije lako naći inteligentnog sagovornika, još je teže ako se ograničiš samo na ljude koji te okružuju. Tužno, ali tako je. A ovo za emocije ne kontam, preformuliši.

Šta ti misliš o svemu tome?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.