U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ako potisnem sećanje na piva iz Češke, onda Amstel, a od ovih "domaćih" Nikšićko i Apatinac dvolitra, jer me podseća na detinjstvo. :D Mada generalno, više volim tamno nego svetlo pivo. Prošle godine sam na Beer Festu probala crveno pivo, i oduševila se. Jedva čekam avgust i reprizu. :)
A tebi? I šta od žestine?
Piwa wolim rana, točeno crno je standard za neki pab kafić nesto...
Od žestine može rakije, wiskiji, džin-tonik varijanta u globalu to je to...
Koliko voliš da pijes, pijes li cesto i kratak istorijat tvoje licnosti u sprezi sa alkoholom?
Periodično, uglavnom kad izlazim negde ili kad se slavi nešto. Upoznata sam dobro sa alkoholom i dobro se tolerišemo. Samokontrola uvek na prvom mestu. Pa dobro, desilo se i da omane par puta, samo jednom sa kraćim prekidom filma. Još uvek čuvam u telefonu poruku koju sam tad pokušala da otkucam. Sramota me. :)
Omiljena rakija? :)
Viljamovka Takovo, vezana je za neke emotivne momente.... :)
Zasto si darkerka i sta te pali u vezi toga? :)
Aaahhhahahahahaha nasmeja me u sitne sate! :D
Pa majku mu, nose li darkerke zelene i ljubičaste čizme na štiklu? I stavljaju li senke sa šljokicama? :D Ili je to neka nova moda za koju nisam znala? Hahahahahaha
jesi darkerka si samo neces sebi da priznas i taj spoljasnji sjaj to ne može promenti :)
Pa znas, darkereke, ove sto idu na koncerte sa tobom :)
Ajd ono, koju kategoriju po olacenju najvise volis kod muskaraca, one fore fenser skiner i to i obrazloži ljubawi jedina! :D
Samo da se lako skida.. :D Šalim se, ne obraćam pažnju na to. Tj obratim u smislu kad neko forsira isključivo markirane stvari zbog etikete. To mi je preterivanje. Ja prva ne znam imam li išta markirano u ormaru, ne zanima me to iživljavanje.
A koji broj obuće nosiš? :)
43 ljubawi! :)
A twoja nežna stopla imalinom mazana, koji li je njihov bwoj? (otisao sam na spavanjac imaš pwt) :*
37 ili 38, zavisi od kalupa.
Da li imaš ili si imao/la nekad nekog egzotičnog kućnog ljubimca?
Imali smo nekad davno majmuna, kad je tata držao radnju za kućne ljubimce.
Koji deo Srbije bi voleo/la da posetiš?
Severoistočna Srbija. Nedovoljno je poznajem.
Najlepši - najružniji grad u Srbiji?
Najlepši-hmm.. dvoumim se između Novog Sada i Sremskih Karlovaca(ali to nije grad, više varošica). Uglavnom, neka bude vojvođanski. Najružniji može da bude moj zavičaj-Požarevac.
Mesto koje zamišljaš kao savršeno za izlazak sa voljenom osobom?
Obala mora.
Da li ima nešto što se skoro svima koje poznaješ sviđa, ali tebi ne?
Zabran u Obrenovcu i u kafani u skadarskoj ulici.
Mesto koje nije savršeno za izlazak sa voljenom osobom?
Samo da je čist vazduh, plavo nebo, da ne moramo da nosimo zimske jakne i da možemo da ostanemo duže od 3 dana (bez dece)
Mi izlazimo skoro 18 sati od 24, već 129 godina unazad.
Mesto koje zamišljaš kao savršeno za izlazak sa voljenom osobom?
Mff, neki sumrak ili noć, peščana plaža i nigde nikog u blizini, fina muzikica...
Omiljeni instrument?
Harfa.
Da li te privlači neki ekstremni sport?
Uf, da, svaki na kojem su minimalne šanse da se nagrdim, jer sam, jel'te, smotana. :D Mada, i skijaški skokovi su mi fenomenalni..ali potvrdan odgovor svakako!
Da li si probala neki od tih sportova? :D
Nisam, ali bih volela da probam paraglajding, ako je moguće pokraj nekog razbacanog instruktora. :)
Da li farbaš jaja za Uskrs ili to radi neko drugi od ukućana?
Hahaha, sva si mi nevešta..pa ni ja se ne bih bunila! :D
Ma ja se zezam poslednjih par godina, ove godine nisam stigla da im se posvetim kao ranije, pa su bila malo bzvz, ali sledeće će biti bolje, nadam se. :)
Gde si skrivala dnevnik? :)