U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Skrivala? Nisam nigde skrivala! :D
Sta si doruckovao? (:
Doručak. :)
A jesi li pisao nekad dnevnik, i ako jesi, gde si ga skrivaO?
Pisao sam, a nisam krio jer niko ne zeli da cita moje nebuloze! (:
Danas je divan dan, zar ne?
Pa i nije, sprema se neko nevreme, što opet i nije toliko loše, s obzirom da moram ponoviti sve za sutrašnji ispit..
Znaš li da zviždiš u tonalitetu neke pesme?
Ma znam, zvizdim, pevam, ako je lepa pesma i poskakujem.. (:
Koliko dugo susis kosu? :D
Paa, do potpunog sušenja prirodnim putem treba mi oko 5-6 sati, fen skoro nikad ne koristim. Ali sad ću samo da prosušim, čisto da mi ne kaplje niz leđa u čitaonici.
Najoptimalnije vreme i mesto za učenje?
Nisam odavno ucio, ali obicno u sobi, na pod sednem i citam..
Da li lazes, zasto i koliko?
Pomalo, uglavnom su to benigne laži (pobegao mi bus ispred nosa, nisam dugo ostala u gradu, nisam se sama vraćala noću, bilo nas je više i sl), da se ne brinu moji. Ovako slabo. Ako baš neću nešto da kažem, nađem način da izbegnem odgovor, ali to nije laž.
Koliko često ispuniš obećanja koja daš samo sebi?
Uf, pre sam uvek ispunjavao, a sad, paaa ne bas.. Sad sam obecao da necu koristiti net, bacio kablove, i kupio sam nove! :D Toliko o tome.. (:
Imas li neki porok i koji?
Никотин!
Јел си данас покисао/ла
Nisam.
Koristiš li šampon protiv peruti?
не!
Користиш ли шампон?
Nemam pojma, koristim neki, ne znam koji.
Omiljena pesma?
Nah, recimo The Perfect Fit, Glass Slipper, Thirty Whacks od The Dresden Dolls. I još mnogo pesama od drugih izvođača.
Kad ti se poslednji put desio deja vu momenat?
Nije u skorije vreme..
Kakav si bila/o djak u osnovnoj skoli?
Vukovac.
Da li ti je bilo lepše u osnovnoj ili u srednjoj?
Srednja..
Omiljeno mesto za letovanje?
Nemam pojma, nisam još našla odgovarajuće.
Odoh sad u čitaonicu, pozdravljam te. :)
Najbolja pročitana lektira?
Ујка вања!
Најомиљљеније слово
zhnj
Omiljeno voce?