Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 10

1. Zato što sam nafuran i pametan! :)

Daš orbit? :)

2. Imam samo svetlo zeleni.

Odgovara li? :)

3. Svetlozeleni je najjači! Preferiram :)

jeste probali one nove, elektro žvake ovo ono?

4. Kume, sad treba pitanje da postaviš. :preti kutlačom:

5. Neću kumo. :preti pekmezom:

6. Nisam probala, verovatno električar jeste. :P

Kakve su?

7. Dobre su, kao i standardne samo imaju koncentrisaniju aromu, traju duže i što je najbitinije imaju fensi pakovanje koje odlično ide uz najnoviji samsung i blekberi pa te sad ni žvake ne mogu osramotiti stojeci pored takvog telefona. Jedin mana je sto kostaju oko 130 dinara i nicim ne zaslužuju takvu cenu...

Oćeš li ipak kupiti? :) (dajem za 100)

8. Ako mi ustupiš stan na nedelju dana, kupiću i 2 pakovanja! :)

A jesi li im ti to kao neki promoter?

9. Hehehe, nisam, samo sam hteo da prodam praznu kutiju istih za 100 dindžusa :)

Strujko uvek spamuje? :)

10. Dobiće batina kutlačom po glavi kad mu dođem ponovo u kraj! Ne prati igru nikako. :preti kutlačom:

A stvarno misliš da sam rasla na drvetu, pa da bih kupila praznu kutiju? :)

11. Čoveče, ovo pitanje je prava poslastica :) prepuštam sledećem članu :D

12. pih.

Sledeći članu, jesi li zanimljiviji bar 0,2% od prethodne dvojice, da me spaseš dosade u ovoj letnjoj noći?

13. Jašta more.

A stvarno bi kuma kutlačom?

14. Po sred čela! Nego šta. I niste za bolje. :)

15. Nego kako nego je sramota! Dovodiš mi tamo neke macane u bundama..ono, nije loša bunda, da se razumemo, al' valjda je red da se ne stidi preda mnom, malo erotike, ovo ono..on ništa!
    ...Mada, od kakvog kuma je došao, još je i dobar! :D

16. Hahaha trebalo je da uzmeš kuma :D

17. Ahahaha ju sram te bilo.
    Il' mi traži drugog, il' pogledaj drugu kumu, pa ti sad vidi!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.