Dobre su, kao i standardne samo imaju koncentrisaniju aromu, traju duže i što je najbitinije imaju fensi pakovanje koje odlično ide uz najnoviji samsung i blekberi pa te sad ni žvake ne mogu osramotiti stojeci pored takvog telefona. Jedin mana je sto kostaju oko 130 dinara i nicim ne zaslužuju takvu cenu...
Nego kako nego je sramota! Dovodiš mi tamo neke macane u bundama..ono, nije loša bunda, da se razumemo, al' valjda je red da se ne stidi preda mnom, malo erotike, ovo ono..on ništa!
...Mada, od kakvog kuma je došao, još je i dobar! :D
Zato što sam nafuran i pametan! :)
Daš orbit? :)
Imam samo svetlo zeleni.
Odgovara li? :)
Green is good :D
Svetlozeleni je najjači! Preferiram :)
jeste probali one nove, elektro žvake ovo ono?
Kume, sad treba pitanje da postaviš. :preti kutlačom:
Neću kumo. :preti pekmezom:
Nisam probala, verovatno električar jeste. :P
Kakve su?
Dobre su, kao i standardne samo imaju koncentrisaniju aromu, traju duže i što je najbitinije imaju fensi pakovanje koje odlično ide uz najnoviji samsung i blekberi pa te sad ni žvake ne mogu osramotiti stojeci pored takvog telefona. Jedin mana je sto kostaju oko 130 dinara i nicim ne zaslužuju takvu cenu...
Oćeš li ipak kupiti? :) (dajem za 100)
Ako mi ustupiš stan na nedelju dana, kupiću i 2 pakovanja! :)
A jesi li im ti to kao neki promoter?
Evil I tell you!
Hehehe, nisam, samo sam hteo da prodam praznu kutiju istih za 100 dindžusa :)
Strujko uvek spamuje? :)
Dobiće batina kutlačom po glavi kad mu dođem ponovo u kraj! Ne prati igru nikako. :preti kutlačom:
A stvarno misliš da sam rasla na drvetu, pa da bih kupila praznu kutiju? :)
Čoveče, ovo pitanje je prava poslastica :) prepuštam sledećem članu :D
pih.
Sledeći članu, jesi li zanimljiviji bar 0,2% od prethodne dvojice, da me spaseš dosade u ovoj letnjoj noći?
Jašta more.
A stvarno bi kuma kutlačom?
Po sred čela! Nego šta. I niste za bolje. :)
Sramota.
Nego kako nego je sramota! Dovodiš mi tamo neke macane u bundama..ono, nije loša bunda, da se razumemo, al' valjda je red da se ne stidi preda mnom, malo erotike, ovo ono..on ništa!
...Mada, od kakvog kuma je došao, još je i dobar! :D
Hahaha trebalo je da uzmeš kuma :D
Ahahaha ju sram te bilo.
Il' mi traži drugog, il' pogledaj drugu kumu, pa ti sad vidi!