A možeš li mi objasniti koji je trip to sa kafom i cigaretom? Znam da svi pušači ne propuštaju da zapale dok piju kafu i izbegavaju kafu kad bataljuju cigare. :)
užasan, to je smena ptičarenja sa noćobdijom i kukurikašenjem...dakle užas! Nocu i kad sam umoran ne mogu da spavam, po danu mi se spava i kad sam najodmorniji i tako...ludlo ba
Nemam nikad problem sa nesanicom, volim ja da spavam. :) Nego sam izmenjala vreme kad ležem i vreme kad ustajem, pa mož' biti nezgodno kad bude trebalo da se preseče. Konkretno, sutra.
Ne mislim, jer lažeš kao ker, rekao si da si se popravio za 0,2% kad ono ništa! :) Šalu na stranu, imao si par iskrenih momenata koji su me oduševili, zato valjda i volim da se kuckam s tobom, ali to te ne čini dobrim čovekom. A ja pričam i sa lošim ljudima. :)
Pa nije da se nisam potrudila, rekla sam ti svoje najiskrenije i najprizemnije mišljenje. A ako se ti kuckaš sa mnom samo zbog piva, onda stvarno nemam reči! :O :)
Nemam pojma kad, ja dolazim u nedelju, i biću bar 7-8 dana u NS, dogovorićemo se već, ne znam kakve ću imati obaveze.
Aj sad iskreno, što ti misliš da sam te zvala na pivo?
Eh sad, nisi bio iskren.
Volim da upoznajem ljude sa kojima mogu da ostvarim konverzaciju. Nemam skrivenih namera, dakle moram te razočarati, nisam psihopata, neću te odvući u šumu i silovati, tako da se slobodno opusti. :)
Misliš li da je ovo bilo dovoljno iskreno s moje strane?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Sledeći članu, jesi li zanimljiviji bar 0,2% od prethodne dvojice, da me spaseš dosade u ovoj letnjoj noći?
JEste, popravio sam se za o,2 ;) Dolazim i spasavam te!
Crna ili bela? (obrazloži) :)
Crna. Ne volim belo, lako se isprlja, u svakom smislu.
Kafa ili bela kafa?
Znao sam da si darkerka :)
Espreso s'mlekom, neskafa i turska, ali sve tri kao poslastica-dakle slatke!
Koja kafa i kako?
Hahaha, ma kakva darkerka? :)
Ne pijem kafu.
Kad, kako i zašto si počeo da piješ kafu?
U srednjoj, bežanje sa časova, sa društvom, oćeš da si emancipovan a ipak da ne budeš alkos pa onda preostaje cigar i kafa :)
Zašto crno piwo a ne swetlo?
Nemam pojma, lepši mi ukus, bogatiji nekako.
A možeš li mi objasniti koji je trip to sa kafom i cigaretom? Znam da svi pušači ne propuštaju da zapale dok piju kafu i izbegavaju kafu kad bataljuju cigare. :)
Pa fora je sto su uskladili 2 navike i sad je zovu kafa i cigara. Povezali su 2 stvari u 1 i smatraju da tako mora :)
Ja mogu popiti i sa i bez cigare...jebeš cigar :)
Šta si jela za ručak?
Nemam pojma, musli verovatno, izmešala sam obroke, dane, noći..biće neobično kad se vratim u normalu za koji dan.
Kakav je tvoj bioritam u poslednje vreme?
užasan, to je smena ptičarenja sa noćobdijom i kukurikašenjem...dakle užas! Nocu i kad sam umoran ne mogu da spavam, po danu mi se spava i kad sam najodmorniji i tako...ludlo ba
Kako resavas problem nesanice?
Nemam nikad problem sa nesanicom, volim ja da spavam. :) Nego sam izmenjala vreme kad ležem i vreme kad ustajem, pa mož' biti nezgodno kad bude trebalo da se preseče. Konkretno, sutra.
Slušaš li neku pesmu trenutno i koju?
vajklif džin ft mari džej blajdž - 911 :)
a ti?
Pustila Block Out, nisam ih dugo slušala.
I jesi li pronašao omiljenu pesmu? :)
Nisam :) Ne mogu da se odlucim jer bi mi onda bilo žao zbog neke druge pesme. Žao mi je da greškom zapostavim :) Vidiš kako sam ja dobar! :)
Jel misliš da sam dobar čowek? Obrazloži!
Ne mislim, jer lažeš kao ker, rekao si da si se popravio za 0,2% kad ono ništa! :) Šalu na stranu, imao si par iskrenih momenata koji su me oduševili, zato valjda i volim da se kuckam s tobom, ali to te ne čini dobrim čovekom. A ja pričam i sa lošim ljudima. :)
Misliš li ti za sebe da si dobar čovek i zašto?
aahahhahaha!
Mislim da sam dobar! Mogu bolji, ali mogu i gori. Ali mogu da obećam da ću biti dobar!
A što se ja kuckam sa tobom (iskreno sta mislis)?
Pretpostavljam da ti je zanimljivo.
A koji je pravi razlog?
NIsi se potrudila! Nema veze...
Valjda zato sto treba da pijem neko piwo ne znam :)
Kad pijemo wopsa?
Pa nije da se nisam potrudila, rekla sam ti svoje najiskrenije i najprizemnije mišljenje. A ako se ti kuckaš sa mnom samo zbog piva, onda stvarno nemam reči! :O :)
Nemam pojma kad, ja dolazim u nedelju, i biću bar 7-8 dana u NS, dogovorićemo se već, ne znam kakve ću imati obaveze.
Aj sad iskreno, što ti misliš da sam te zvala na pivo?
Zato sto ti se trenutku dopala konverzacija pa si spomenula piwo kao častićeš me, a ja sam se onda uwatio kao pijan plota piwo pa piwo :)
Zasto si se ponudila da me častiš piwom, iskrenost se podrazumeva?
Eh sad, nisi bio iskren.
Volim da upoznajem ljude sa kojima mogu da ostvarim konverzaciju. Nemam skrivenih namera, dakle moram te razočarati, nisam psihopata, neću te odvući u šumu i silovati, tako da se slobodno opusti. :)
Misliš li da je ovo bilo dovoljno iskreno s moje strane?