Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nemam, nego te zajebavam!
Koliko imas godina?
E,sad moj trol :)
37
Kako si "skovao" nick?
Od hrrrr koji spava i mijauuu koji, jel mjauče. Pa ono kao kod budjenja hrnjauuuu :)
Danas uživaš ceo dan?
Maštovito,nema š'a :)
Yep,danas lenčarim i čitam stripove all day long :)))))
Ti?
Muku mučim nauku učim...smaračina...
Koliko voliš novac? Na kom ti je mestu životu?
Ne volim novac,al' volim da ga trošim.Međutim,prilično sam umerena u tome-čudo jedno!
Ali,kada je moje dete u pitanju,onda nema barijera :))
Da imaš roba,šta bi mu sad naredio? :)
Reko bi mu da ode do profe kod kog odgovaram u utorak i da mu kaže da sam rekao da mu je na raspolaganju narednih mesec dana samo nek upise 6 :)
Filmovi ili predstave, sta vise cenis?
Pa,različite kategorije-kako sad to da poredim..
Predstave,jbg-tu moraš da si u fulu uvek.I kad zas**eš,nema nazad.Onda stupa improvizacija na scenu-pa kako bude.Ima šarma u svemu tome.
Jesi li egoista?
Uh jesam, ne uvek, ali znam da budem neizdrživ a nekad opet iznenađujuće oslobođen ega! :) :(
Najviše ceniš kod ljudi?
Uz rizik da zvuči kao stereotip,(mada su skoro takvi izumrla vrsta):
poštenje,altruizam,nesebičnost,smisao za humor..takve praistorijske stvari..
Šta te uvek dovede do ludila?
Glupost u kombinaciji sa ciničnim bezobrazlukom, dakle kad imam dobre namere a osoba me odjebe i još izzajebava! :)
Ne zvuči praistorijski... :)
Da li si sklona da se žrtvuješ?
(shit!)
To mi je srednje ime..ali ne smatram to žrtvom-kao:"Vidite me,ja se žrtvujeeeem"!!!Nego,volim da se "nađem" ljudima :)
Da li imaš pravih,istinskih prijatelja?
Ne one usputne,standardne.
Nisam siguran, imam prilično bliske prijatelje ali nikog 100%. Moj stav je da to ne postoji obziromm da su ljudi varijabilna kategorija, pa se ne trudim ni ja da postanem tako nesto...ali dacu sve od sebe da pomognem drugarima kad god im nesto mogu pomoci! :)
Sta mislis o mom stavu i koji je tvoj stav oko istinskih prijateljstava?
Mislim da je to ispravno,ali ne zato što su ljudi takva kategorija,nego zato što ti(svi mi) sa godinama sazrevamo i nadograđujemo se,pa tako sa Perom iz osnovne sa kojim si bio nerazdvojan-sad više nemaš o čemu da pričaš,svako se razvio na svoj način i to je skroz ok.
U godinama sam kad mogu da tvrdim to :)
Imam par prijateljica (dve su u inostranstvu),ali na njih uvek mogu da se oslonim,kao i one na mene.Mada,moje sestre su mi naj-naj.
Imaš li ti brata/sestru-drugara?
Stariju sestru 5,5 godina, jeste drug ali vise tiranin :) Nije pravi prijatelj ali mislim da je to stvar momenta, imam poverenja jer postoje momenti kada ti mogu samo najbliži pomoći...mislim da nema sanse da omane u kljucnim sitacijama...a za svakdnevicu imamo svako svoj život i probleme koje on nosi, :)
Da li smatras da si uradila sve sto si trebala obzirom na godine koje imasš? :)
Jok,tek počinjem :)
U dvadesetim sam bila sva pogubljena;početak tridesetih je bio rezervisan za moje dete,a sad sve više vremena posvećujem svojim interesovanjima :)
Da li studiraš ono što zaista voliš??
Mislim da da, u stvari tolikko vec poznajem materiju i usao sam u srž da i ako možda nisam voleo preterano u startu sad definitivno volim. Ljubav raste sa saznanjem a ne sa zabludom :) (hortikultura)
Da li voliš cveće i prirodu?
Obožavam!Drveće posebno-svake vrste!Volim da džonjam ispod drveta,da ga crtam,da ga gledam,a moram jedno obavezno da zasadim!(Pazi kad to nisam uradila sve ove godine)!!
Koje drvo najviše voliš?
Lipu! Obožavam što izraste ogromna, jaka, što svaki početak leta obeleži neodoljivim mirisom, a i lekovita je.
Koje cveće ti je omiljeno?
Jako puno lepog...ima... :) bugenvilija, kale, kalistemon :) ne mogu se odluciti, svako je lepo na svoj nacin a nejlepse u kombinaciji sa drugim biljnim vrstama i okolnim dekoracijama :)
Jel znaš šta su perene?