Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 10

1. Ermmm..nope.

Da li bi trebalo da znam? :)

2. Pa ne znam, možda :) To su ti trajne cvetnice, ili samo trajnice a za razliku od sezonskog sveća jednom posađene ostaju na mestu dugo dugo vremena :)

Koliko ceniš uređen eksterijer i može li se porediti sa važnosti uređenosti enterijera?

3. Naravno, naročito ako se uređuje za neke veće firme, čini mi se da je bitniji eksterijer nego enterijer. Cenim svaki trud oko uređivanja, valjda sam takva da cenim harmoniju, kako u sopstvenom životu, tako i u stvarima koje me okružuju.

Da li najlepši cvet najlepše miriše?

4. Ne mora striktno, u mom slučaju miris cveta nema značaja za lepotu, cenim opšti izgled biljke, dakle cvet je deo ili organ kod biljaka tako da najlepši svet nije isto što i najlepša cvetnica! :)

Tvoj najlpši cvet je? :)

5. Suncokret, bez konkurencije. Prelep, bez da se razmeće mirisima kao ostalo cveće. Kad god ih vidim, razvesele me. :) Sad sam baš došla od kuće, uz put su bila polja i polja procvetalih suncokreta..milina. :)

Šta ti misliš, hoće l' biti kiše narednih nedelju dana? Da znam šta da pakujem od stvari. :)

6. Mislim da ce biti taman toplo ali ne i pretoplo, u narednih 10 prognoziram max 2 dana sa kišom ali slabom ili srednjom po intenzitetu i kratkog trajanja. Dakle možda neki mestimični pljusak (koji je leti uvek nepredvidiv) ali bez većeg uticaja na opšt vrednest temperature! :)

Oćeš poneti šuškavac za exit?

7. Sad gledam da li da pakujem kabanicu. I čizme obavezno. 2005. sam se zajebala kad je bilo ono nevreme, nije bilo milimetra kvadratnog suve tkanine na meni. Ne bih da se ponovi.

Kad te vodim na pivo?

8. Imam utorak neki ispit, tako da prakticno od srede ili cetvtka imam tajma.

Oces na exitu se nadjemo ili u gradu pre nego krenemo gore? :)

9. Ne znam kakva ću biti sa obavezama, gde ću raditi i koliko, tako da ćemo se dogovoriti. A s obzirom da idem sama, kontam da ću te smarati i na Exitu, da ne blejim sama. Naravno, tu se ti već ništa ne pitaš. :)
    (Ajd uspešno neka ti prođe ispit, slomi..hemijsku, nemoj nogu. :) Odoh da se pakujem.)

Misliš li da ima života na drugim planetama?

10. (hvala nadam se da će biti ok, a što se tiče ovog drugog i tu smo se dogovorili :) )
    Definitivno da, što bi samo planeta zemlja imala tu privilegiju! :)

Da li bi ikada zasnovala porodicu sa nekim vanzemaljcem (ima sve pozitivne osobine zemljana, praktično dobar je čovek, po tvojim merilima :) )

11. Što da ne, ne patim od predrasuda. :)

Da li pamtiš dobra dela koja ti je neko učinio podjednako dugo koliko i loša?

12. Verovatno.

Da li pamtiš bolja vremena?

13. Ne, bila sam beba.

Znaš li da roniš?

14. Morao sam da naučim u vojsci.

Znaš li da voziš?

15. Ne, niti planiram da učim.

Sviraš li neki instrument?

16. Sviram gitaru.I to sam u vojsci naučio.

A ti?

17. Klavir, mada sam to naučila u muzičkoj školi.

Koje boje su ti patike?

18. Crne.

Šta slušaš od muzike?

19. Seju kalača i roksandu marinković, i da , baja mali knindža je vrh. i kako de ne spomenem meni omiljenog, bilo bi nepravedno, DžEJETA!

Jel voliš da spamujes?

20. Ne volim.

Po tvom mišljenju, ko će osvojiti SP 2010?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.