ТЕСТ: колико сте ТРВЕ КВЛТ?

1. http://www.quibblo.com/quiz/81oZVqA/Are-U-a-TRVE-KVLT-blackblackened-death-metalhead

Мој резултат је:

got "89%" on this Quibblo quiz: Are U a TRVE KVLT black/blackened death metalhead?!

2. got "67%" on this Quibblo quiz: Are U a TRVE KVLT black/blackened death metalhead?!

Moj rezultat :)

3. Bez testiranja mogu da kažem da je moj rezlutat 0%.

4. got "89%" on this Quibblo quiz: Are U a TRVE KVLT black/blackened death metalhead?!

O:)

5. got "78%" on this Quibblo quiz: Are U a TRVE KVLT black/blackened death metalhead?!

А слабо сам скапирао о чему се заправо ради хахахаха

6. hahaha, tako sam TRVEEEEE

7. Ја сам 56% - вероватно сам се код еволуције и гардеробе зајебао...

8. got "100%" on this Quibblo quiz: Are U a TRVE KVLT black/blackened death metalhead?!

ahahaha, ne lažem stvarno! Kad je glup test, od svih odgovora samo jedan zvuči normalno...aj em sou praud...

9. Јеееееееееееј,ти неприкосновено предводиш екипу. :)

10. got "56%" on this Quibblo quiz: Are U a TRVE KVLT black/blackened death metalhead

Доцо мрзело ме јуче да радим па сам данас...:))

11. got "89%" on this Quibblo quiz: Are U a TRVE KVLT black/blackened death metalhead?!

-.^

12. 33% Veoma zadovoljan. :D Sad zakljucajte temu.

13. 33% xD Više volim druge podžanrove metala, growl samo sa sopranom :P

14. 46% нисам баш нешто размишљао :Д

15. Да сте истински ТРВЕ КВЛТ не би се тестирали.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.