Prijava

Pa, to se podrazumeva Caro. lolololo

E, Mile... Kad idemo? Ajmo sutra! Uvece, bate! Da vidis kako mene respektuju. A one macke koje oce mene, ja prebacim na tebe....

Javio, Dankan, Fejz, Cara, Unul este Mogsha, Đimi, Mrmun, Celt, Frenki, Zmia, Luli, Eneggija bgate, i naravno Džej....

Omiljeni autori su mi, sa izuzetkom autora čije definicije rado čitam i veoma vrednujem, amantino, gvozdenovic i Black Hole.

Amantinova definisačka delatnost i neotpadanje po ostalim zapećcima sajta naslutno svedoče o pametnijim stvarima koje ima da radi u životu, što se savršeno uklapa u moju ideju da je on sve ono što, iz očiju čitalaca koji nemaju u malog mozgu njegovu kompletnu zaostavštinu na sajtu, možda prividno ismeva (odnosno: "ismeva" iskušeno). U mojoj prizmatičnoj viziji njega kao lika, on ne pripada tipu ljudi "šta koji kurac da studiram, nema od toga 'leba", a ako i pripada - ne otpada jebeno u kladionici, a ako i otpada - ne znači da ne sme kod kuće da izvuče bugarski udžbenik iz sociologije iz 1947. iz naftalina i pročita ga od korice do korice, čisto znatiželje radi. Pritom ne ide sutradan da se pravi pametniji od pametnih. Samo ismeva karakteristike sopstvenog života. Lik sa natprosečnom inteligencijom, a bez suicidalnih namera.

Black Hole izliva svaku svoju definiciju u složene sintakse nečega što bi autoru nižeg kvaliteta (najčešće ne i ranga) poslužilo kao materijal za 20 definicija. Srbi jesu i inteligentni i duhoviti, i učestala pojava visprenog kafanskog alfa mužjaka je nešto što se u drugim zemljama ne da pronaći ni da se potrudiš. Black Hole svoje definicije osmišlja relativno dugo i pažljivo, i ne postoji nijedna rečenica koja se tu tek zadesila, ali nakon nekoliko tisućleća kulturalnog vazdizanja, prosečna birtijska luda/student filozofije u Srbiji će se spontano sprdati na nivou humora njegovih definicija. Black je prototip.

gvozdenovic je nešto propustio u ranom pubertetu, možda nije pozvao svoju prvu simpatiju u bioskop, možda je odbijao da igra fudbal sa balavcima iz svoje generacije, možda je skinuo đanu sa kurvom, a možda mu se i dogodilo nešto na šta nije mogao da utiče... U svakom slučaju, pasivnost prilikom tog događaja stvorila je od njega zver, dok je živ uticaće na sve što može, što radikalnije, što glasnije; možda samo na Vukajliji, a možda i u stvarnom životu, ne bi me čudilo da trezan uzme i bezumilostivi rendom lika na ulici samo zato što nosi majicu sa Mladićem/izgleda kao da bije ženu kod kuće. Gvozdenovićev kritični stav prema svemu što nije promišljeno, konformizmu i životarenju u njegovom glasu izaziva silinu koja nema potrebe da se ukalupi - ono što se događa ljudima/slovima/objektima pred njime posledica je razuđenja njegovom energijom, i on to samo uzme i fotografiše (nešto kao screenshot unutar Kame-Hame talasa). Gvozdenovićeve radove čitam sa strahopoštovanjem, dole foliranti.

Kakvo kritički perfektno izlaganje!
Svaka čast VehAbijo... :)

Taman me podseti da konačno sprovedem u delo i napišem svoj top 20. Saću da smutim u glavi, al neću da analiziram 'vako ko Vehbija, ovo je too high level for me.

Black Hole, Gvozdenovic, Salabajzer, Kafka, energija, kurd, i ovaj tandem Straja i Frenki, kostja, Dzimi, zapata, euglena, Melkijade, Advokat.... Mnogo :)

Frenki, Javio, Šalab, Dankan, Zmia, Energija, Mrmun, Kelt, Džimi, Cule, Uroš, Gvozden, Fejz, Ripli, Kurd....

Џими, Урош, wojtek, javio, Straja, Che-vu, energija, Hrnjau, Korleone. Мислим да је то то за сад.

Pa kaže:

20. mali prst - autor sa verovatno najboljim obrascima za pisanje definicija. Ja bih njega u neki vukajlijaški bukvar stavio.

19. trouble - da je napisao samo jezivog komšiju, bilo bi dovoljno da bude car.

18. amantino - zamišljam da u njemu čuči esencija zla ove na ovoj planeti. Pomahnitali ronin na dopu. Mrzim ga jer ne piše više, zato je ovako bedno kotiran.

17. Džimi - Lik zbog čijih sam se definicija učlanio na sajt.

16. Burzum - čovek sa dve baze podataka u glavi. U jednoj ima sve porniće ikad snimljene. U drugoj ima generator koji smišlja poređenja. Jebeni ludak.

15. Buxtehude - Najoldskulji čovek na svetu. Ako je mali prst bukvar, ovaj dođe kao dobra skripta na faksu.

14. ivanhoe - Niko na ovom svetu se ne igra rečima kao on.

13. miodrag bez s - Jedini čovek kome sam pročitao sve definicije. Piše bolje nego što Samsonov i Jan Ove Valdner igraju stoni tenis.

12. Vehbija Ćoralić - Jedan od 2 čoveka kojima bih dao bulju. Bez zajebavanja.

11. gospodžo zgaziš me - Realno je nekoliko mesta ispod, al nema veze, žensko je i mora da dobije beneficije. Maga Vračević prva asocijacija.

Dok ne pređemo na prvih deset, odmorite se uz comercial break. :idu neke reklame za prašak:

10. Groucho Marx - Njemu bih dao da mi sutra jebe ženu, a posle može da mi plače na ramenu iako mu ne bi bilo krivo.

9. Insolent Defender - Borbenjakinja je pesnik koji piše u prozi. Ima 154 cm al je pobednik mudijade u gdevećbešeseodržava.

8. Gvozdenović - Mizantrop. 1993. sam plakao poslednji put jer me roditelji nisu pustili da idem sam na bazen, pa sam plakao 2009. kad sam pročitao wc na fakultetu. Motivi su naravno različiti.

7. wojtek - ovo w nije slučajno, to je od wikipedije, koja ipak ima malo manje podataka od ove hodajuće enciklopedije. a i upoznali smo se u wc-u.

6. cepam atome - čovek koji prevodi impulse Stivena Hokinga. Verovatno je njegova ćerka.

5. dovlinhos - najpsihodeličniji lik ovde. Uspeva da od govana napravi pitu. Alhemičar definicija. Đavo je umešao prste.

4. Kafka - Ljudsko biće koje dolazi iz daleke budućnosti. Verovatno ipak nije čovek već nabudženi superkompjuter. Mislim da zna tajnu univerzuma al je ljubomorno čuva za sebe. A i da je kaže, niko ga ne bi razumeo.

3. Zmia - Kafka koji može da popije 15 piva.

2. euglena - Samodestruktivno stvorenje sa najbržim procesorom na svetu. Verovatno će pronaći lek za večni život a onda će da se ubije.

1. Che-Vu - Najgori autor od ovih 20. Ipak, ima nešto što niko nema. Nisam još otkrio šta je to. Uz vehbiju, jedine "brojke i slova" prema kojima imam osećanja. Pogađate, i njemu bih dao bulju.

energija, kosmopolita, bojanboj, En_Dotter i Dusan1001

ФИЛОЗОФ и MOTIKA.

Nemam omiljenog autora, ali lik stvarno ima dobre definicije.

http://vukajlija.com/recnik/autori/6804

Ripli, Lulabi, Blek Hol, Džimi, Javio, Melkijades, Silverspur, Vehbija Ćoralić, Delevra, Straja, Reservoir Dog, Gvozdenović, Talentovani, Mrmun...

Госпоџа вероватно. Такође, штујем још и Амантина(колико сам само његових предложио за насловну), Грују(Груча), Бурзума, Вехбију, а и свиђа ми се и како млади Запата пише.
Ипак, Госпоџа усамљена на врху. Јес' да више није нешто активна, али док је била-била је.

П.С - И касперказ бије. Подсећа ме некако на Абраксуса.

млади Запата

ahahahh ja sam među starijima ovde ako se računaju ovi klinci što prave postere

ovakoJ: amantino, burzum, frenki, krampon, džimi, blek, slavko, gručo, grof Vlatko....bez ikakvog redosleda.

Ајде ја ћу у Блековом стилу да набројим 20 комада:

20. Сторма :)
19. Славко
18. Гамби
17. Том Рипли
16. Френки Делевра
15. Шериф Гиле
14. Абабовић
13. Мрмун
12. Кафка
11. Вехбија Ћорајлић
10. Лули
9. Гручо
8. Амантино
7. Војтек
6. Змиа
5. Тулум
4. Еуглена
3. Блек Хол
2. Гвозденовић
1. Бурзум

Првих 15 сам лако саставио, било ми је мало теже да додам још пет.

Разумем ја принцип куртоазије, но не мораш мене сад турати ту, у омиљене. :) Навикао сам да ме људи игноришу. :)

ЕДИТ : Упућено Запати, а ти Пеки се јеби. Боље да ме ниси ни стављао него што си ме ставио задњег :)

Вид' стварно. 'фала, саћу едитујем.

Славко, дај не њајке, гледам сад како сам те оцењивао, много сам ти плусева дао, мада је то углавном зато што много пишеш.

Царо, што обриса пост, испада да се Славку захваљујем. :)

Ето, сад сам исправио.