Vaš omiljeni ктитор

1. To su oni likovi čije definicije ispunjavaju sve kriterijume koji su postavljeni na početku pisanja nove definicije (http://vukajlija.com/definicije/novo?phrase=definicije-novo), a pritom ne sastavljaju blogove, aforizme, viceve, "Wikipedia" definicije i defke koje su nafilovane kojekakvim luckastim primerima i poređenjima. I naravno koji nisu paćenici za prosekom i koji ne brišu definicije koje im "kvare prosek".
    Možda nisu "najbolji", ali sledeći autori pišu prave Vukajlija definicije:
    Reservoir Dog, Predražinjo, Bora Drljača, Nikola SS 240, Korleone, Gospodžo-zgaziš-me, Amantino i MarijanaP.

2. On piše blog i na Vukajliji. Pričala mu ja da se ovde pišu definicije i kako bi to trebalo da izgleda, ali on je uporan :-)

Зато сам и отишао двидим његов блог, јер сам приметио да то није обично пишање уз ветар, него има и неки квалитет.
    Ако га познајеш, поздрави га, и реци му да би могао чешће да долази. :)

3. Ако га познајеш, поздрави га, и реци му да би могао чешће да долази. :)

Paaa... može se reći da ga poznajem. To mi je brat, onaj najrođeniji :-)

4. јНипсилон

Ah, još jedan u moru nadimaka. :)

5. Џимијеви фанови као хипнотисани, само иду и говоре Џими :)

6. Moj omiljeni autor: Rockangel. I niko više. =P

7. Ja ne gledam , ja idem i dajem malo pljus , malo minus . Pa makar bio i Nj.K.V. Džimi .

8. wojtek, definitivno!
    Za postere фатал ерор i Mr. Moon tu i tamo.

9. javio, KanameTosen, Wlex88, Dzimi, Melkijades...ima ih jos.

10. Black Hole,kuvajlija i korleone.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.