Disney - sublimirane poruke?

1. hahahha ... Urose, nema tu niceg loseg ;)

2. Не бих ни мењао! Никад!
    :))))

3. ako,ako :)ni nemoj !

he he he .. ;)

4. Дар и проклетство хахахахаха

5. Bravo... :D bas to !

6. Укратко, препоручујем што више Дизнијевих филмова, порадите на себи!
    :)))

7. Peki ti bas ne volis dizni... ovo su izmisljotine prave... a ovaj lik sto crta on u stavri pomocu intimnih delova tela crta nase junake!!
    Sto se tice ono : Zar ovo nije strasno ? U svakom crtacu postoji zlo ..koje na kraju pobedi dobro, naravno !!
    Sto se tice male sirene bas ce da zagledaju te oblike :D mislim stavrno smesno :D !
    Ovo za crvenu haljinu stvarno nemam komentara !!!
    Ja sam odrasla na dizniju pa nisam ubica i sl. gluposti ! Mislim stavrno ...
    Realno gledano pre ce dete da bude naslino zbog ``Gokua, pokemona itd`` nego zbog male sirene,pohahontas i sl. !

a ovaj lik je prso !!

8. Ne kažem ja da li se slažem ili ne, samo sam stavio da vidim šta vi mislite, ja još uvek nemam mišljenje. :)

Provali! Skinem ti ja Who framed Roger Rabbit još pre nego što sam čuo za subliminarne poruke i čuvena scena je ispravljena!

Ovako je bilo pre:

http://www.subliminal-messaging.com/wp-content/uploads/2009/02/disney-subliminal-roger-rabbit-jessica1.jpg

A kod mene je ovako

http://www.dodaj.rs/f/Q/kF/4UONYqs6/who-framed.png

9. pa znas sta to je sekunda dok ona podigne nogu.. niko joj nece zagledati izmedju nogu ;)

10. Svakakva, da li znas sta znaci sublimirane poruke?

11. Јебо те, погледао сам сад овај клип што је Пеки окачио! Ладно криве дизнијеве филмове због свих друштвених проблема, као да их они проузрукују! Страшно, која ли је будалетина оно правила да му дам орден!

12. Hvala ti Manijaku, na minuti normalnog razmisljanja.

13. Brate mili, preteraše ga strašno u onom klipu, puštaju Džerija Springera i ostale debiloze kao da je Dizni kriv za svo zlo što se dešava na svetu... Smijurija.

14. inace sam vrlo zapaljiv za te stvari...odgledao sam sve klipove za 9/11 o teoriji zavere, sad sam i ovo do kraja ispratio na youtubu...cinjenica da postoje ta tajna drustva...sad koliko su mocna...moze da se razglaba...

15. Ma da, ako ti se dijete pocne koristiti opijatima, drogirati, pusiti i alkoholizirati... Sve je to Disney kriv.
    Bolje neka dijeca gledau Teletabise, to ce ih izvesti na pravi put. A ne ovako.

16. Ma preteruju, bre. Klip je dobar dok ne dođe do tog dela. :D

17. ох.. јесте, све су ми курчеви у глави, а да тога нисам ни свесна.. оно на почетку са цртањем ми се свиђа јако, али хвала им што мисле да моја подсвест може да види и издвоји један у птичици и у стубу оног храма, за само делић секунде.. а шта је последица? да ја волим пенис ил не, сад сам се збунила? а насиља је било ИСКЉУЧИВО након настанка дизнијевих цртаних филмова, пре тога у свету је владао мир. покахонтас, покахонтас, сад кад сте прочитали ово сви сте ђавољи помало..

е него, ја САД стварно имам трипове.. на првој страни, други клип, на 7:11 пише на тренутак "Subscribe to my videos"!! ааааа!!

18. Dok sam pogledala ove klipove, izgubila sam želju da komentarišem... Divim se na količini slobodnog vremena koje imaju i stvarno zavidim deci, nisam znala da sam imala pravo oko sokolovo kao klinka i da sam mogla da uočim reč ''seks'' u milisekundi. Doduše nisam mogla ni bez ''pomoći'' onog lika.

19. Smorena, zove se SUBLIMIRANO, zaboga. Potrazi sta rec znaci.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.