Prijava

Ma naravno, posle zvučnog topa, gaženja na pešačkim prelazima i milionima koje je progutao ćacilend baš se šokiraš što je potrošio milione tvojih novaca da bi te špijunirao, beži bre tamo. Rekao sam ti pre dve godine, mi, ti i ja, ne razumemo i ne poznajemo ove klince. Naprosto je tako, a kamoli da ih razumeju matore prdonje iz udbe. Drugačije klinci vide i razumeju svet, i to je normalno.

Povodom ovog sa NS i žvalavim, e vidiš, zato je Sloba bio ćaća. Okružio se Vučelićem i sličnim ljudima koji su znali šta je ovaj narod i kako treba sa njim, a dali su i drugoj strani treći kanal, art tv, koncerte i slično. Jedino što su realno zabranili je prvi albm Darkvuda, al to je već bio kraj. Zato ne uzimaš jebene Izraelce i Švabe da te savetuju, jerbo naprosto ne razumeju ovaj narod. Ne shvataju da sad posle NS neće biti ni jednog grada koji se neće podići protiv njega, jer ako mogu one kilave Lale tamo da mu ne daju u grad, kako da ga pustimo mi Čačani - Kraljevčani - Valjevci itd.

Morao je da gura silu do kraja i nastupi u NS po svaku enu, ovako je pokazao da nema muda, a to narod, jebigica, ne prašta.

gaženja na pešačkim prelazima i milionima koje je progutao ćacilend baš se šokiraš što je potrošio milione tvojih novaca da bi te špijunirao, beži bre tamo.

studenti rekli kacu saznali da im je telefon hakovan:

izjava 1
"Bila sam taj prvi slučaj u 2026. U trenutku kada sam pročitala obaveštenje, imala sam osećaj kao da držim tempiranu bombu u rukama, a ta bomba je bio moj telefon. U poruci koju sam dobila pisalo je da je neko ušao u moj telefon, da ima pristup svim podacima. To je značilo da ima pristup i svima sa kojima sam komunucirala, što me je dodatno uplašilo. Prvi korak bio je da obavestim kolege o situaciji, pa da i oni provere svoje uređaje"

izjava 2
“Kada sam saznala sa prisluškivanje tog trenutka nisam bila uplašena, obavestila sam Šer fondaciju i oni su me savetovali da odmah promenim telefon i da sve podatke prebacim ručno. Vremenom sam međutim primetila da se osvrćem na ulici. Ako bi neko tri puta skrenuo za mnom na tri skretanja osećala sam kao da me prati. Imala sam slučaj sa komšijom koji je pravio neku proslavu i bilo je bučno, pa kada je povikao glasno moje ime skočila sam i vrisnula. Očekujem svašta od ljudi koji nas prate, pa čak i da dođu da me ‘pokupe’. Pre dve nedelje policija me je odvela u stanicu sa proslave mog sestrića. Odveli su me jer sam iz dvorišta svoje kuće izašla bez lične karte, pa može li besmislenije od toga”

izjava 3
“Kada mi je stiglo to obaveštenje da mi prisluškuju telefon, delovalo mi je neverovatno. Neprijatno je kad znate da je neko bio u vašem telefonu, koji naravno više ne koristim. U početku sam se čudno osećao, a potom je krenuo bes. Odmah sam javio kolegama šta se desilo, a potom ugasio telefon. U roku od nekoliko dana sam ga odneo na forenziku gde se još ispituje. U narednom periodu nema mesta za strah, pogotovo sad kad su izbori sve bliži. Čini mi se da je sad trenutak da svi damo sve od sebe. Takođe, posle svega je jasno da režim koji se stalno busa u grudi i ponavlja kako radi sve u skladu sa zakonom i kako 'Srbija pobeđuje', ima ozbiljan strah od nas i vuče očajničke poteze”, kaže za Nova.rs Ognjen Rašić, student Filozofskog fakulteta u Nišu.

...