Prijava

Сви смо се прибојавали да ће Дуле Вујошевић напустити клуб. Наравно, морало је једном и до тога да дође, па је тако након девет година, оставивши за собом пуне витрине, кренуо пут Москве, у ЦСКА.

barem će Vukajlija da odahne od definicija o njemu...sad bi opet napravio poster sa Duletom i nekim zavežljajem, i dole "Moderatorima i serveru vukajlije od srca!" nego opet ima da mi izbrišu poster :P

btw, dobar je Dule bio i ljubazan je bio, želim mu sve najbolje u Rusiji, on je stvarno fenomen.

Nije to trebao da uradi.U Partizanu je bio Bog i batina , svi su ga slusali bez pogovora.Njegova je bila poslednja.Bio je institucija.
A kada ode u Moskvu da trenira super starove koji vrede milione i kaze im da citaju knjige, oterace ga u kurac i mislice "ko je bre ovaj da mi prica sta cu ja da radim".........
Ali opet,para vrti gde burgija nece........

ja mislim da tamo neće imati uspeha jer će ga manje ljudi razumeti kad ih psuje :)

Па човек је изградио Партизанову репутацију у задњих десет година - сигурно ће тамо имати мање успеха...

Ооооо Гробари, шта ћете сад...

Nije to trebao da uradi.

Posteno, brate. Svaki pametan i razuman covek ne bi presao u klub u kome ce imati 5 puta vecu platu. Ili mozda ipak bi...

Procitaj sve pa onda komentarisi,pazljivi i suptilni citaoce....

Procitao sam sve(s mukom, doduse). I dalje mi glupavo zvuci da on to nije "trebao" da uradi.

Ма, вратиће се он кроз 2-3 године. Иде човек да освоји Евролигу, згрне које милионче, па да настави тамо где је стао...

To i ja mislim, NMF. Samo ne za mozda 2-3 godine. Ipak mora da vodi i nekog spanskog velikana. Kad, na primer, Real ne uradi nista u naredne 2-3 sezone, morace da zovu Duska. :)

Ma, jeste, zvaće ga i u Lejkerse. Šta je on to toliko uradio van Balkana, pa će da ga zovu u Real?

Мудро збориш :)

А и пошто је немогуће надмашити или барем поновити прошлосезонски успех, мислим да је можда и отишао како би избегао разочарење навијача.

Не знам, али мени је Дуле синоним за КК Партизан и стварно не видим никога осим њега на клупи. Ко год да га наследи, то једноставно неће бити то.

Мрмуне, размисли о томе што си написао.

Клуб с најмањим буџетом у фајнал фору Евролиге - шта ћеш више од тога. Да не помињем регионалну и домаћу лигу и домаћи куп. Ове године, дефинитивно најуспешнији КК у Европи.

Ma, svaka čast na svemu tome, ali opet... Treba biti realan.

A sta je to Etore Mesina uradio pa da ga zovu u Real?

По мени је ЦСКА у овом тренутку много већи и значајнији клуб од Реала. Јесте да су Мадриђани први по броју освојених Евролига, али су последњу освојили пре 15-ак година и имају ситну улогу у задње време, не само у Евролиги, већ и у АЦБ-у, где су ТАУ и Барса неприкосновени... С друге стране, ЦСКА у последњих 5 година не изостају са фајнал фора. Ове године треће место, пре тога два пута други и две титуле. У домаћем првенству доминирају деценијама уназад...