Tetovaže

1. И вампирове су ми лоше.

casperkaz, код маште и могућности нисам мислила конкретно на твоју, само је испало тако :)

Јеби га, ја сам перфекциониста што се тиче тих ствари, слика коју хоћу мора скроз да ме засени и сваки пут кад је погледам хоћу да је лепа и да има смисла. Што опет не значи да вама ваше тетоваже нису лепе и да немате разлог због ког сте их урадили... Само се мени не свиђају уопште, ал' ко мене јебе :)

2. Stvar ukusa i razloga milice.

3. Ja sam konačno našla ono što bih istetovirala.
    Do duše uz neke manje izmene fonta i dodavanje ličnog pečata i sl.
    Nisam još nacrtala idejno rešenje, ali ono u suštini to je to.
    Ono što sam želela i što opisuje sve.

Samo mi treba da nađem nekog ko je u stanju da iscrta izuzetno tanke perfektno prave linije
    i najoštrija moguća slova.
    Ni po koju cenu ne sme da bude mutno ili nečitka ili neprecizna.

http://farm5.static.flickr.com/4136/4749759018_85ed53e65a.jpg

4. Ne verujem da ću se u životu tetovirati, ali ako bih to uradila, onda bi u obzir eventualno došle dve stvari:

1. Stilizovano slovo M, negde iza uha, na slabo vidljivom mestu. To je početno slovo moga prezimena i volela bih da me uvek podseća na to odakle sam potekla.

2. Ako budem imala decu, možda bih istetovirala njihova imena.

5. Dvanaest godina sam se profesionalno bavio tetoviranjem.Lepo je cuti misljenja onih koji to vole a i onih koji to ne vole. Iz iskustva znam da niko nije ostao ravnodusan . Svako bi se isarao kad bi imao priliku.
    Nazalost ne bi mogao da vam pokazem svoje tatue jer sam neke odradio na glavi pa se nevide od kose, a na k...cu imam lesinara (iz talicnog toma),raketu,poljubac,sladoled i cegrtaljku.Pa mislim da ne bi bilo lepo da mi svi gledate kitu.To sam uradio zbog sebe ,vise iz zezanja nego zbog nekog eksponiranja.

6. Mogao bi da vam pricam satima o tome.....Kakvih je sve likova bilo.
    Anegdote.

Eee .... mlados ludos.

7. Ja sam nacrtao narukvicu od tribala, i i njoj 5 datuma rimskim brojevima. To su datumi rodjenja majke, oca, brata, sestre i mene. Samo što treba da izdvojim 300 evra da bih to uradio...

8. Ја сам пре неких годину дана, био запео да урадим тетоважу.
    Али мој ћале је био баш против тога, временом је видео да сам ја решио да је урадим и да нема шеме да ме некако одговори од тога.
    Онда сам ја кренуо да скупљам паре полако, и таман када ми је требало још недељу дана да скупим паре ћале ме одведе код неког тату мајстора да договоримо термин, а и за џабе би ми урадио.
    Договоримо се ми да ја дођем код њега чим се вратим са одмора, и ја када сам се вратио позовем човека и кажем да нећу долазити. Не знам зашто сам му то рекао, али ми је јако драго због тога.
    Мислим да бих данас жалио да сам је урадио, ја у ствари нисам имао толику жељу за тетоважом, колико сам се ја некако "истриповао" да хоћу тетоважу.
    Иначе обовжавам тетоваже и волим да видим на некоме лепу тетоважу, али мој савет свакоме је да јако добро размисли пре него што је уради, и да када одлучи да је уради да не брза и да је не уради одмах.

Иначе хтео сам да тетовирам сивог вука како завија на месец, буразер ми се зове Вук, а и обожавам сиве вукове.

Ту што сам хтео да урадим, овако сам је некако замишљао

http://www.medicinemancreations.com/images/LadyWolfMoon.gif

Само не би било ове индијанке, и длака би била више на овај фазон, него што је на овој слици изнад. У боји би била.

http://0.tqn.com/d/tattoo/1/0/L/u/010105w.jpg

9. Не слажем се с Мулуцом да тетоважа мора да представља нешто од чега никад у животу нећеш одустати или неко мишљење које се неће променити. Чак и када се променимо, ја мислим да је симпатично да тетоважа стоји да нас подсећа на одређени период.

Са Офидијом се слажем око тетоважа у боји. Не волим тетоваже у боји. Офидија, немој прво на себи да вежбаш. :) Вежба се прво на свињској кожи. Слична је људској. Знам да си вегатаријанка, па ето ти разлога да купиш свињско месо. :)

Не волим кад видим на људима тетоваже које сам већ видео негде, мада ми је схватљиво. У психи већине људи је да подражавају друге. Али оно што ми је несхватљиво, а уједно и апсилутно труло, јесте тетовирање порука на језицима које тетовирани не зна, конкретно мислим на масовну појаву тетовирања кинеских и јапанских идеограма. Срање. И онда видиш гомилу напржних клинаца (а и старијих, што је трагично) како објашњавају: ''Ово слово значи љубав, ово значи вера, ово значи храброст...'' Редовно такве питам: ''Како си сигуран да ово слово не значи чмар?''. Океј је тетовирати кинеска слова само ако знаш кинески. Све остало је дегутантно.

Елем, требало би ускоро да се истетовирам по први пут. :)

10. Елем, требало би ускоро да се истетовирам по први пут. :)

Решио Џими да украси мочугу :)

11. u što ste se raspisali... :D

http://redwhitehot.files.wordpress.com/2009/06/cherry-blossoms-tattoo.jpg
    ovakva tetovaža je najlepša, samo da je umesto cvetova hibiskusa cvet trešnjinog drveta

12. Решио Џими да украси мочугу :)

Боли, бре. :)

13. Али оно што ми је несхватљиво, а уједно и апсилутно труло, јесте тетовирање порука на језицима које тетовирани не зна, конкретно мислим на масовну појаву тетовирања кинеских и јапанских идеограма.

Ни ја то не волим, ужас. Још гнуснији су ми трибали и пламенови. То тек не могу да сварим. Ако их неко има, нек' прости, али стварно је тотални аут. :)

14. Вежба се прво на свињској кожи.

Haha, znala sam ja odavno za to, Džimi...
    Inače, prva reakcija moje mame kada sam joj rekla da za 18.ti kupujem mašinicu, bila je: "Stvarno, tetoviraćeš na svinjskoj koži??"
    Ja sam rekla: "Khm...naravno da ne. Iškrabaću kolena."

ја мислим да је симпатично да тетоважа стоји да нас подсећа на одређени период.

Inače, ovako nekako razmišljam. U suštini, i da se uništim opet ću biti u fazonu: "Eto, strašno si želela nešto i dala si sve od sebe da to postigneš. Tako treba stalno da radiš, pa makar se gadno zajebala."
    A i verujem da bi me bolelo uvo.

Kad već pomenuste strane jezike, meni je tetovaža na latinskom neprevaziđena. Japanske i kineske su mi nekako glupave, engleske su previše čitljive i česte, tetovaža na srpskom mi nekako ne ide...A na latinskom mi je baš nekako kul.

Ima jedna tetovaža u boji koja mi se sviđa, ali nije šarena, ima jednu boju. tetovaža kao tetovaža mi se ne sviđa, ali boja je strava:
    http://zhippo.com/PhilYoungNoregretsHOSTED/images/gallery/red-skull-zipper-tattoo-l.jpg

15. aa ophidia, ti si budući tattoo majstor.
    hoću granu trešnjinog cveta! ^.^

16. može!:D...
    Samo da skupim muda i odem do tattoo majstora, ako možeš toliko da čekaš XD...To ti je jedno....pa, desetak godina.

17. uu pa taman xD dok porastem :angel:

18. ali tetoviranje iz nekih jebemligakakvih pobuda (recimo ne zelis da priznas sebi da hoces da budes mangup, nego pricas da ti to nesto znaci), moze da ispadne vrlo naopako.

Ja sam se baš zato i tetovirao. Da bidnem mamgup. Bar ne lažem sebe. :)

Не слажем се с Мулуцом да тетоважа мора да представља нешто од чега никад у животу нећеш одустати или неко мишљење које се неће променити. Чак и када се променимо, ја мислим да је симпатично да тетоважа стоји да нас подсећа на одређени период.

A ovo je i razlog. Nije bitan motiv ni motiv ni slika, bitan je period na koji me podseća.

Inače planiram da uradim obe ruke skroz. Ne odjednom naravno, za nekih par godina. :)

Tetovaže su hoće od pirsinga, definitivno.

19. "Inače planiram da uradim obe ruke skroz. Ne odjednom naravno, za nekih par godina. :)"

Tulume, psihopato. :)

20. Što bre, šta fali? Ionako sam hoći od Bekama, samo mi taj detalj fali. :)))

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.