Спе®мерска екипа 7

1. Јуче нисам био у стању да радим ништа,пошто смо славили почетак распуста. :)

2. Vidi, i ovde mogu da se kucaju ta srca...prilično uznemirujuće.

3. Ako, ako, doktore, treba da se radi. Mogla bih i ja malo da mrdnem i uradim nešto, ako želim da ostanem u životu...Pa dobro, šta mogu kad sam lenština. Mici, kad ćemo da se sprijateljimo na onom buđavom fb-u?

4. Ja idem da se ispucam :D

Ae zdravo svima!

5. Јој Малолетна ја сам их ископала како сма знала и умела...јјоооооој

6. eeeej, Elek...hm, da li je normalno to što mrzim kad neko napiše "ae"?

7. Sram vas bilo,ni da mi se javite!

8. Pa javljam ti se, Peki! :D

9. Pa ako ti misliš da je normalno,živi sa tim.Ja nemam ništa protiv.

10. алооооо спермашиииии...штаааа имааааааа...има ли негдеее мојиех овааацаааааааа....:)))

11. Елек :))))))
    Немааааа овацаааа

12. Pa pošto je došao onaj vučko,možda ih i ne bude :D

13. Еј Елек, слика пронађенаа...:))))

14. загубио сам неђе овце...успавао се па их сад трааажим...ако их видите а ви их пријавите модовииимаааааа...они ће знати шта ће сас њииииии...:))

15. Hahaha nemoj,korleone voli zaponjak!

Ma videću sliku večeras,sad stvarno idem.Vozdra!

16. Ајд, ћао, идем и ја да купим купаћи. :Р Поздраввввв сперм екипооо....

17. Што се сви разилазе одједном? :)

18. Nemam pojma...Mici ide da kupi kupaći...a meni neće ni trebati ove godine...šmrc.

19. Ни теби се баш не иде,јел да?

20. Odakle mi se ne ide? S Vuke? Ih, nemam pojma ni gde da idem :D
    A ako misliš na letovanje, na to bih išla.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.