Е побеже ми бус...мало ми је фалило да га стигнем....морате да ме трпите још неких пола сата. ;)))
Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7
lokalna profuknjaca · Zamisliti · kurva · sponzorusa · da se cedi · Imso Suxo Kult · Promijeni trafiku · Luis Suarez · Lančana reakcija · Jege · Nepotizam · Ma dala mu · Kelner · Promaja · Pušiona · Osip · Lenjost · pičkin čvarak · Šporet · Dijeta vukajlija
hahahahahahahahahahahahahahahaha, pobeže ti bus...joj, hahahahahahahahahahahahaha :D
Đes pošla mici?
Хахахха да купим купаћи....ал морам дас овим у 16...:)
Хахахахах Малолетна, па да л да извале још нешто? :)))
Хахахаххаахха, направи топ тен и избаци, да се смејемо мало. :))))
Trololololololooooooooooooooooooooooooooooooolllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пекииии прекинииии, смеш само спеРм да напишеш и ништа друго!!!! :Р
Peki, tebe nisam videla...
Може и трололололо... http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA
Ма дај, овај ко да га шприцали.
Њега можда,али ове што су га преводили су сигурно шприцали: http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY&feature=related
јејејејејјеее оооо...(хеад данце)...дададааааахххх...хахаххахахахаххааааа ови се нису шприцали, ови су се пелцовали у вену директ!
spermmmmm
gde ste spermši sto godina...:))
ej bre, ste vi znali da su napisali tri defke po meni...doduše jedna je budalaština, ali tri ej bre, to je nešto...:))))
kakvi ludaci...:)))
Бичебиче, па дај нам линкове мојне да си стипсаа...:)))
pa ene u defki, a i kucaš bicebice i pretraga i vola...:)))
aaaa ne mogu da verujem...:)) kaki su to likovi...:)))))
а ево одмах, а ја мислила неки шлб наслов. :)
Ево и мене. Ишчитао сам све што су писали о теби,колега Бићебиће и могу рећи да су делимично у праву. Ти си овде упао попут летњег пљуска.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Е побеже ми бус...мало ми је фалило да га стигнем....морате да ме трпите још неких пола сата. ;)))
Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7Спе®мерска екипа 7
lokalna profuknjaca · Zamisliti · kurva · sponzorusa · da se cedi · Imso Suxo Kult · Promijeni trafiku · Luis Suarez · Lančana reakcija · Jege · Nepotizam · Ma dala mu · Kelner · Promaja · Pušiona · Osip · Lenjost · pičkin čvarak · Šporet · Dijeta
vukajlija
hahahahahahahahahahahahahahahaha, pobeže ti bus...joj, hahahahahahahahahahahahaha :D
Đes pošla mici?
Хахахха да купим купаћи....ал морам дас овим у 16...:)
Хахахахах Малолетна, па да л да извале још нешто? :)))
Хахахаххаахха, направи топ тен и избаци, да се смејемо мало. :))))
Trololololololooooooooooooooooooooooooooooooolllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пекииии прекинииии, смеш само спеРм да напишеш и ништа друго!!!! :Р
Peki, tebe nisam videla...
Може и трололололо...
http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA
Ма дај, овај ко да га шприцали.
Њега можда,али ове што су га преводили су сигурно шприцали:
http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY&feature=related
јејејејејјеее оооо...(хеад данце)...дададааааахххх...хахаххахахахаххааааа ови се нису шприцали, ови су се пелцовали у вену директ!
spermmmmm
gde ste spermši sto godina...:))
ej bre, ste vi znali da su napisali tri defke po meni...doduše jedna je budalaština, ali tri ej bre, to je nešto...:))))
kakvi ludaci...:)))
Бичебиче, па дај нам линкове мојне да си стипсаа...:)))
pa ene u defki, a i kucaš bicebice i pretraga i vola...:)))
aaaa ne mogu da verujem...:)) kaki su to likovi...:)))))
а ево одмах, а ја мислила неки шлб наслов. :)
Ево и мене. Ишчитао сам све што су писали о теби,колега Бићебиће и могу рећи да су делимично у праву. Ти си овде упао попут летњег пљуска.