Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Iju, pa šta ću ja sad sa vama dvema maloletnicama? 3:) xD
ЕЕе, шта ти фали, ја имам 16, ускоро ћу личну карту да добијем, није да сма скроз мала. ;))
Каолико имаш ти година?
19
Па ето, није ни да си ти нешто сад много стар да нам попујеш. :Р
Pa neko mora kad električar nije tu. ;))
Хахахахаха, јаоо, право у центар, нико, али нико не зна да попује као што онај зна...пази шта ти кажем. :))
Juuuu, pripremi se zato kad dođe i ovo pročita... Najebali smo. xD
O, Peki, divno, 19, najbolje godine...na devetnaest sam najslabija!
Dobarrrrrr dan! :)
Pufno, kako si? Dobar dan, sperm, i sve po redu...
Odlicno, pijem kaficu, sad sam ustala. :) Ti?
http://www.lucemoje.com/images/smiles/icon_redface.gif
Ma nije kasno, legla sam oko 7. :) Joj, i meni su sve bile devojke u odeljenju, 4 godine pakla, i sad kad sam upisala fax i videla da imam njih cetvoricu sa mnom u grupi odusevila sam se! :D Prijatelji me gledaju kao ludaka, ali jbg kad ne razumeju. :)
Еј Пекки, па лепо ти је рекла, најслађе, 18, 19, 20...уххх...:)))
Hahaha, dobar plan, ja nisam imala nijednu skolu u blizini... :(
Samo cuvaj se, drugarice znaju da budu mnogo zle,posebno kad su sve devojke u odeljenju, drugovi su mnogo bolji.
Samo nemoj da verujes svemu sto kazu i nemoj da pricas sve, i bice sve okej, veruj mi, prosla sam mnogo puta kroz to dok nisam naucila! :)
Малолетна, само се постави ледено чим приметиш да је неко покварен..мене кад неко покуша да завуче и да ме зајебава, само се поствим дрско, не дам на себе. Обично батале кад виде да немају прођу.
Nisam ja blebetava ni tračara uopšte. Ja samo fino sa svima koji su fini prema meni, koji nisu ignorišem ih i ne upuštam se u preterane filozofije.
Pa dobro, neće na loše da izađe.
Pa nisi ti smotana, samo glumis da jesi! :)
Хахахах како све другачије реагујемо, Малолетна кулира, ја сам агресивна, а Пуфна их онако провали на време...:))) А све методе су делотворне, само морам признати ваше су боље, ја се свађам без разлога често. :)