Спе®мерска екипа 7

1. HAhahahahahah favoriiit http://vukajlija.com/bicebice/177249
    pa dal crna decooo

2. a hvala Doktore...shvatiću to onako kako mi odgovara...:))

3. Па то је већ идиотска прозивка.
    ЕДИТ:мислим на дефку коју је Мици линковала.

4. jebote odavno se nisam ovako smejao...kakvi likovi, ne mogu da verujem...pa trebao sam više da ih pržim...:)))

5. ma daj Doktore, ko da mene bole za napaljene klince...samo dokazuju ono zašta ih prozivam..:))

6. А и ти само пржиш људе? А ја се уплашио да ниси озбиљан?

7. E verujem, ono koliko moras da budes dilkan da bi napisao celu defku o nekom liku sa kojim se samo prepucavas a jos znas da je dupli nalog, ma daj.

8. alo Doktore, znaš ti ko sam JA?

jesi ti ozbiljan? ili me pržiš? nemoj da lažeš lažova Doktore. :))

9. Ma trolololol zakoooon! :)))))

10. tako je pekkiiiii.

troolololololoooo i sperrrrmmmmm ZAKON. :)))

11. Die spermen gesaht?

12. Das spermen womit consolen nacht!

13. Đe ste spemaši...moram da dižem temu s dna! Bićebiće ima defke o sebi? Moram to da vidim...

14. Видиш ли Малолетна, прсотинеее....како си? Како љубав? :)

15. http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=45694

Ljudi, pokušajte to da pročitate... Celu temu! To je UMIRANJE od smeha. Tako su ga svi redom ispreskakali da to nije zdravo...

16. Чек Пекки, ја ћу да прочитам све, само да видим другу нешто везано за упис у средњу...
    Малолетна, причај ми о томе, нико више не зна шта хоће, нити на чему је...

17. Малолетна, ја морам да ти пошљем пвт јер не могу овако јавно да ти кажем нешто....а ниси зиљава, па све девојке су такве у једном тренутку...а боље је јурити старије, боље је...

18. Mici, nemoj kvariti maloletno dete. ;) xD

19. Ххахахах Пекки, и ја сам малолетна. :Р

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.